Mascha om forholdet til sin nye kæreste: Dét skal der laves om på

Nu skal der for alvor laves om på en væsentlig ting i Mascha og Troels’ forhold.

Af Emilie Holm Egebro - 22. maj 2018 kl. 7:25

Efter flere måneders spekulationer og mange mere eller mindre gode bud på, hvem der nu også fik smilet frem på Mascha Vangs læber, afslørede hun selv 1. april, at hendes kæreste hedder Troels, er 42 år, jagerpilot, far til to og fra Kolding. Ti dage senere offentliggjorde hun også billeder af ham, og i slutningen af april havde Mascha kæresten Troels med på den røde løber til Danish Beauty Awards.
LÆS OGSÅ: Mascha Vang afslører: Jeg har et par bøger på vej
Der er ingen tvivl om, at de to i øjeblikket flyver på en lyserød sky. Der er dog én ting, der har været helt galt, men det bliver der nu lavet om på:
LÆS OGSÅ: Her hele er dommen: Nadia Shila og Heidi skal i fængsel
– Troels og jeg har kendt hinanden siden januar, og selvom han bor i Kolding og jeg i Dragør, så ses vi heldigvis ret ofte. Weekenderne er som regel en mulighed, men da vi desværre ikke har samme børne-weekender, ses vores børn sjældent og har endnu ikke rigtig et forhold til hinanden. Det skal der laves om på, forklarer Mascha på sin blog og fortsætter:
AFSLØRING: Princess Natascha vender tilbage til ‘De unge mødre’
– Vi tager derfor alle, altså Troels, tre børn og jeg, til Alanya i Tyrkiet, hvor vi satser på at få rystet børnene godt sammen. De glæder sig så meget, og jeg er spændt på, hvordan vi får det til at fungere. De er 5, 9 og 13 år – det bliver en fest. Jeg forestiller mig, at drengene tonser rundt i vandrutchebanerne, og tøserne ligger ved poolen eller går sammen i spa en tur. Det lyder ønsket hvert fald på, og det tror jeg godt, jeg kan opfylde. Det bliver ren hygge og underholdning, og ingen lider under min madlavning, da der er kæmpe buffet og all inclusive hele dagen. I love it!
LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy er skruk: Jeg vil være gravid
Den sammenbragte familie tog afsted til Tyrkiet i weekenden og skal være der ugen ud.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
LÆS OGSÅ: Gunnvør mistede sin mor som treårig: Jeg tænker meget på hende