Mascha afslører: Derfor ville jeg kun have ét barn

Nu foklarer ‘Vild med dans’-baben sit valg.

Af Louise Vilsbøl - 20. januar 2022 kl. 17:01

Et af de spørgsmål, Mascha Vang hyppigt får, er, om hun kunne tænke sig flere børn eller gerne ville have haft flere børn. I en spørgerunde på Instagram giver Mascha Vang svar på spørgsmålet og forklarer sit valg.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

– Nej, faktisk ikke. Jeg har ønsket at prioritere friheden og de økonomiske fordele ved kun at have et barn. Jeg vil hellere give ét barn alt end at skulle spare på noget ved flere børn. Mit arbejde var/er heller ikke sikkert, og da jeg skulle have barn, regnede jeg ud, hvad der var muligt, hvis jeg blev alene eller syg. Jeg ønskede ikke at stå i en situation, hvor andre skulle betale for mine valg i livet, svarer hun og tilføjer med et glimt i øjet.

– Valget om at få ét barn er i øvrigt så klimavenligt, at jeg kan rejse jorden rundt så ofte jeg vil resten af livet, uden dem med flere børn kan løfte et øjenbryn.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Her frier han til ‘Vild med dans’-stjerne

Mascha og kæresten Troels har til sammen tre børn, idet Mascha har datteren Hollie med ekskæresten Nicolas Kieasa, mens Troels har datteren Emilie og sønnen Julius fra et tidligere forhold.

Senere på året står den på bryllup, og her kan det vise sig at være en god beslutning, at Mascha kun har fået et barn, for at dømme ud fra hendes opslag på Instagram med billeder af Lady Diana og lignende så kunne det se ud til at blive en dyr og knap så klimavenlig fornøjelse.

LÆS OGSÅ: Ung mor flygtet til Danmark: Børnene er efterlyst

Læs mere om