Mascha åbner op om flytte-planer

Mascha Vang overvejer tanken om at flytte til Jylland, men hvad siger hendes datter?

Af Louise Vilsbøl - 27. juni 2018 kl. 9:04

Tidligere på året afslørede den smukke blogger og forretningskvinde Mascha Vang, at hun havde fundet kærligheden igen. I medierne havde der været mange bud på, hvem det var, der fik smilet frem på hendes læber, men ingen af dem var tæt på sandheden. Den egentlige grund til det store smil var jagerpiloten Troels, som bor i Kolding. Mascha har tidligere fortalt, at de mødtes gennem en af hendes læsere på bloggen.
LÆS OGSÅ: Mascha om forholdet til sin nye kæreste: Dét skal der laves om på
Den store geografiske afstand mellem det forelskede par betyder, at man oftere og oftere ser Mascha i Jylland, hvor hun også er vokset op, og nu åbner hun op for sine fremtidsplaner i forhold til at rykke teltpælene op og drage vestpå.
– Jeg troede aldrig, jeg skulle sige det, men det Jylland trækker jo lidt. Altså ikke Jylland i sig selv… Det der ér i Jylland. Det er lidt som, når jeg kommer hjem til mine forældre, det er en helt anden verden, hvor jeg føler mig lysår væk fra min egen hverdag. På en og samme gang enormt dejligt og befriende, men også virkelig skræmmende, skriver Mascha på sin blog og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
LÆS OGSÅ: Natascha Linea om Sidney Lee: Vi er ikke kærester, vi boller bare
– Jeg elsker jo min lille base her, lige i nærheden af alt det sjove, men stadig i det grønne med vand, skov og heste i vejkanten. Men Kolding er jo ikke min hverdag, og måske også derfor det er ekstra dejligt, krydret med helt tosset forelskelse.
Selvom Mascha måske ikke er helt klar til at flytte til Kolding, så fortæller hun samtidig, at hendes datter er et skridt længere fremme, og den lille åbne pige, som Hollie er, ser intet problem i at rykke deres liv til Jylland. Så mangler hun bare at få overtalt sin mor.
Læs hele Maschas indlæg HER.