Marys svære tid: Finder ro på ridebanen

På sin fridag tog kronprinsesse Mary på Christiansborg Ridebane

Af Nikolaj Vraa - 17. januar 2021 kl. 11:57

I efteråret fik kronprinsesse Mary sin debut som dressurrytter og nåede i løbet af sæsonen at få et par flotte resultater.

Selvom det er et åbent spørgsmål, hvornår der igen kan arrangeres stævner, træner den 48-kronprinsesse på livet løs med vallakken Edelman. Heldigvis for kronprinsessen er det stadig muligt, selv i en tid stærkt præget af sociale restriktioner, som påvirker langt de fleste danskeres liv.

Kronprinsesse Mary og vallakken Edelman havde ridebanen helt for sig selv (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Svend og Maryna giver status på forholdet: Sådan går det i dag

I sommer kunne Mary og hendes hest boltre sig på den nyanlagte ridebane foran Kancellihuset på Fredensborg Slot. Nu hvor kronprinsfamilien er tilbage i København, bruger hun Christiansborg Ridebane, og det er tydeligt at se, at kronprinsessen finder en helt særlig ro, når hun kyndigt dirigerer hesten rundt på banen.

Da Mary i lørdags tilbragte et par timer på banen sammen med Edelman, kom også døtrene, prinsesse Isabella og prinsesse Josephine, forbi sammen med kronprins Frederik. Isabella har også sin hest, Lancet, stående i De Kongelige Stalde, ligesom Josephines pony er opstaldet der.

Kronprins Frederik, 52, ankom til ridebanen med døtrene, prinsesse Isabella og prinsesse Josephine, samt en barnepige i bilen (Foto: Anthon Unger)

LÆS OGSÅ: Frederik og Marys lykke: Christian smiler igen