Marys søde overraskelse: Ønskede tillykke - Her & Nu

Marys søde overraskelse: Ønskede tillykke

Da fire ryttere fra Hørsholm Rideklub sidste weekend vandt guldmedalje ved DM i dressur for elevskolehold, fik de også en lykønskning af kronprinsesse Mary.

Af Nikolaj Vraa - 19. september 2020 kl. 13:52

Kronprinsesse Mary var også blandt publikum ved det store Equitour stævne hos Helgstrand Academy i Uggerhalne nord for Aalborg, hvor rytterne vandt begge finalerunder og dermed blev samlet vinder foran Vasehus Rideklub fra Tjele og Fyens Rideklub.

LÆS OGSÅ: Har Linse og Cengiz coronavirus?

Mary spurgte interesseret ind til deres passion for ridning og fik også talt med pigernes dygtige træner, Lone Marie Thomsen. Det er andet år i træk, at Equitour Denmark afvikler de danske mesterskaber i dressur for Senior, U-25 og Para. Prinsesse Benedikte, der er protektor for stævnet, kunne også overrække en guldmedalje til Cathrine Dufour, der vandt DM i dressur med sin hest Cassidy.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager måtte alligevel melde fra: Jeg tudbrølede

Den 28-årige rytter, der bliver trænet af Benediktes datter, prinsesse Nathalie, sagde ved stævnet også ja til kæresten Rasmine Laudrup, der med sine forældre Mette og Brian Laudrup som vidner gik på knæ for hende i stalden da sejren var i hus.

LÆS OGSÅ: Nyt kærlighedprogram på TV 2

LÆS OGSÅ: Linse har adopteret endnu en trebenet hund