Marys mange gæster: Besøg på slottet

Efterhånden som restriktionerne bliver hævet, er kronprinsessen begyndt at få flere gæster på Amalienborg.

Af Nikolaj Vraa - 3. april 2021 kl. 11:58

Efter en lang periode med videokonferencer har kronprinsesse Mary den sidste uges tid haft talrige møder i forbindelse med sine mange protektioner.

Udviklingsminister Flemming Møller Mortensen præsenterede prioriteterne for udviklingsområdet for de kommende år, og så drøftede de ved mødet status for især piger og kvinders rettigheder rundt omkring i verden.

Ved mødet med udviklingsministeren var kronprinsesse Mary blandt andet iført en farverig bluse fra Erdem (Foto: Kongehuset)

LÆS OGSÅ: Mary i kamp for klimaet: Vi må blive klogere

Dansk Flygtningehjælps formand Agi Csonka og generalsekretær Charlotte Slente orienterede hende om situationen med mennesker på flugt rundt omkring i verden det forgange år, blandt andet som følge af situationen vedrørende COVID-19.

Også WWF Verdensnaturfondens generalsekretær Bo Øksnebjerg holdt møde med kronprinsessen, der sidste år tiltrådte som ny protektor efter prins Henriks død. Øksnebjerg gav en status for WWF Verdensnaturfondens arbejde med at bevare og genskabe naturen og dyreliv, herunder kampagner, projekter og partnerskaber både i Danmark og internationalt.

Kronprinsessen bar ved mødet med Bo Øksnebjerg en hvid uldsweater fra Co (Foto: Bo Nymann)

LÆS OGSÅ: Derfor stråler Joachim: Hun gør ham lækker

LÆS OGSÅ: Majestætens første gang: Skærmdronning