Mary overtager svigerfars hjertesag: Kæmper for dyrene - Her & Nu

Mary overtager svigerfars hjertesag: Kæmper for dyrene

Kronprinsessen er den nye præsident for Verdensnaturfonden.

Af Nikolaj Vraa - 12. juli 2020 kl. 11:58

Kronprinsesse Mary har sagt ja til at træde ind i rollen som præsident for WWF Verdensnaturfonden som efterfølger til afdøde prins Henrik, der også grundlagde den danske afdeling af World Wildlife Fund for Nature i 1972.

Mary, der gennem flere år har arbejdet aktivt med FN’s verdensmål, glæder sig til arbejdet, der både omfatter beskyttelse af truede dyrearter og at skabe mere natur.

LÆS OGSÅ: Noah Skaalum viser vanvittigt resultat: Fra kvinde til mand

– Vi har kun én klode, og vi skal passe godt på den og dyrene, hvis vores børn og generationerne efter dem også skal have en tryg og naturrig verden at vokse op i. De projekter, som WWF Verdensnaturfonden arbejder med over hele verden, er vigtige i bestræbelserne på at bevare vores skove, koralrev og mangfoldige dyreliv, og det er afgørende, at vi i fællesskab finder nye løsninger på, hvordan mennesker kan leve i balance med naturen, siger kronprinsesse Mary om den vigtige sag.

Prins Henrik, der her ses med falken Phøenix 2 i Horsens i 2006, havde Verdensnaturfonden som en af sine hjertesager (Foto: Palle Hedemann/Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Prins Nikolais Studenterjubilæum: Fest i gaden

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: ‘Landmand søger kærlighed’ er tilbage