Mary laver stoleleg i Milano

Mary satte sig i Hans J. Wegners danske møbelklassiker Cirklenstolen og fik fødderne op.

Af Nikolaj Vraa - 18. september 2021 kl. 11:55

Veloplagt kastede kronprinsesse Mary kongelig glans over den danske udstilling på Milan Design Week. På Museo Nazionale Scienza e Tecnologia Leonardo Da Vinci så hun det flotte håndværk fra danske arkitektur- og designvirksomheder og hørte, hvordan de gamle traditioner videreføres med fokus på bæredygtighed. Netop bæredygtighed er også noget Mary går meget op i.

Artiklen fortsætter under videoen


LÆS OGSÅ: SE HER: Vild kemi mellem Asta Björk og Jimilian

– I tråd med den grønne omstilling er jeg blevet mere bevidst om mit eget forbrug. Og impacten af mit forbrug. Det er langt fra nemt, at vi kan leve 100 procent bæredygtigt. Men hvert positivt skridt tæller, sagde hun til B.T. Til besøget havde hun da også pakket blandt andet en 17 år gammel Prada-kjole.

LÆS OGSÅ: Hurtige Vincent: Kongelige børn i mål

Det travle to-dagesprogram blev rundet af med en gallamiddag hos designikonet Rossana Orlandi, og her blev kronprinsessen spurgt, om hun ville prøve en af de særlige stole. Hun havde allerede siddet på et hav af stole under besøget – endda også danske klassikere, hun kender så godt hjemmefra.

– Jeg har siddet på så mange stole. Jeg kunne være international stoletester, lød det muntre svar fra Mary, inden hun satte sig og prøvede Orlandis særlige stol.