Marys job aflyst efter corona

I sidste øjeblik blev Marys job aflyst på grund af en stigning i corona-smittetrykket.

Af Jan Körner - 3. september 2020 kl. 17:31

Kronprinsesse Mary fik for kort tid besked om, at hun godt kunne spænde de højhælede sko af og i stedet for at tage på arbejde kunne sætte sig til rette i sofaen sammen med familien.

Lidt i halv otte her til aften var det meningen, at hun skulle have overværet åbningen af Odense Symfoniorkesters nye sæson, men i sidste øjeblik valgte arrangørerne at trække i håndbremsen og aflyse arrangementet.

LÆS OGSÅ: DR-stjerne mister håret i kunstulykke

Det skyldes, at der har været et højt smittetryk i Odense Kommune, og derfor turde man ikke tage nogle chancer ved at bringe så mange mennesker sammen i en koncertsal.

Til alt held tyder alt på, at Mary fik beskeden, inden hun satte sig ind i Krone-bilen for at tage den lange tur til Odense. Allerede lidt i fire om eftermiddagen fik medierne besked om, at arrangementet var aflyst, hvilket betyder, at Mary havde fået beskeden, inden hun kunne læse om det i avisen.

LÆS OGSÅ: Frederiks store overraskelse: Dukkede uanmeldt op

Mary har sammen med resten af den kongelige familie været meget opmærksomme på at rette sig efter myndighedernes anbefalinger under coronakrisen, så hun respekterede selvfølgelig beslutningen om at blive hjemme i stedet for at bringe sig selv og andre i fare.

I Odense skulle hun ellers have hørt flere klassiske værker blive fremført, men mon ikke hun også var glad for at få en aften med familien i stedet for.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel er blevet single

LÆS OGSÅ: Fiskerpigen Mary på job