Martinna utilfreds med folkeskolen: Det er forkert! - Her & Nu

Martinna utilfreds med folkeskolen: Det er forkert!

‘De unge mødre’-deltageren er utilfreds med den måde, som folkeskolen underviser børn på.

Af Jonas Sand - 5. februar 2018 kl. 20:55

Martinna Petersen delte i den grad vandene, da hun sidste år afslørede, at hendes børn ikke skal gå i skole. I stedet vil hun selv stå for undervisningen sammen med sin mand, Mikkel, og i den kommende sæsonpremiere af ‘De unge mødre’ løfter hun sløret for, hvordan det kan være.
– Jeg har valgt at hjemmeskole mine børn, fordi jeg lige nu ikke har mødt noget bedre alternativ, end at jeg selv skal hjemmeskole dem. Jeg har virkelig svært ved at give det ansvar fra mig, siger den unge mor og fortsætter:
– Og så synes jeg bare, at det er forkert, at børn skal tilbringe så mange timer i skolen hver dag, og jeg synes, det er forkert, at de skal sidde på deres flade røv og lære en masse ting, som de alligevel ikke skal bruge til en skid fremover. Hvor meget af det bruger man egentlig i sin hverdag? Altså, jeg bruger ikke så meget af det.
LÆS OGSÅ: Martinna afslører: Jeg flytter
LÆS OGSÅ: Nyskilt Silas Holst scorer ‘Paradise’-hunk 
LÆS OGSÅ: ‘De unge mødre’-Martinna: Her er sandheden om vores økonomi
Det kan du høre mere om herunder, hvor du kan se Martinna tage børnene og sin søster med på museum. Hele afsnittet af ‘De unge mødre’ kan du se på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz bekræfter: Derfor holder ‘Familien fra Bryggen’ pause
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Linse åbner Bed & Breakfast i Spanien
LÆS OGSÅ: Linse flytter til Spanien: Dét betyder det for ‘Familien fra Bryggen’