Martin taler ud om livet efter 'Paradise Hotel'

Den store gevinst og en masse oplevelser har ikke vendt op og ned på ‘Paradise’-vinderens liv.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 23. september 2014 kl. 10:15

Han rejste til Mexico. Han gik hele vejen til finalen, og så vandt han 300.000 kroner. Alligevel mener Martin ikke, at hans liv har forandret sig efter ‘Paradise Hotel 2014’.

– Der er ikke den store forskel i mit liv faktisk. Jeg har de samme venner og hobbyer som før. Den eneste forskel er, at jeg bliver genkendt lidt på gaden, hvilket er sjovt nok. Det går alligevel nok snart over, når sæson 11 starter op, fortæller Martin til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: Sandy Esko ser kritisk på HGS-uddannelsen

Ikke udelukkende positivt

Selvom Martin blev rig på oplevelser, nye venner og den store gevinst, så er der også negative konsekvenser ved at have deltaget i programmet.

– Der er en masse, der har fordomme og muligvis også lidt ondt i røven over en, men det tager jeg med et smil. To gange har jeg haft negative episoder grundet ‘Paradise’, men det er det værd, når jeg sætter det op mod de 1000 fede ting, jeg har fået med, siger han.

Selvom folk har fordomme omkring personer, der har medvirket i realityshows, så afviser Martin ikke at lave mere tv. Han har fået et par tilbud, som han har takket nej til, fordi det ikke var deciderede konkurrencer, fortæller han.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Amanda: Sådan har jeg det efter bruddet

Ser lyst på fremtiden

Tiden under og efter ‘Paradise Hotel’ var hektisk, og Martin fik drukket og festet i stor stil, men nu er der ved at falde ro på tilværelsen igen.

– Jeg går vel og drømmer om de samme ting som alle andre. Kæreste, børn, hus og Volvo. Der er ikke den store forskel på mig og andre unge.

Vinderen af ‘Paradise Hotel 2014’ understreger, at han tager tingene, som de kommer, og så er han overbevist om, at det nok skal gå ham godt.

LÆS OGSÅ: Line Sofie fra ‘Paradise Hotel’: Jeg troede ikke på kærligheden

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.