Martin Jensen om Kwamie Liv: Vi kunne have fået hvem som helst

‘X Factor’-dommeren giver sin ærlige mening om den nye dommer i trioen.

Af Caroline Grønne Wigdal - 7. januar 2022 kl. 18:55

På årets første dag blændede TV 2 op for en helt ny sæson ‘X Factor’ og også for en helt ny dommer i dommertrioen. For efter tre sæsoner valgte Oh Land at sætte et punktum for sin tid i panelet, og hermed blev pladsen overladt til 36-årige Kwamie Liv.

Artiklen fortsættes under videoen med Martin Jensen, der fortæller om den nye sæson ‘X Factor’… 

Nu er både auditions, 6 Chair Challenge og bootcamps færdigoptaget, og efter de første mange ugers arbejde kan både Thomas Blachman og Martin Jensen fortælle, at de er meget tilfredse med deres nye kollega og konkurrent.

LÆS OGSÅ: Ditte Julies flyttemareridt: Har intet sted at bo

Under et pressemøde for ‘X Factor’ sætter Martin Jensen nogle ord på sin nye meddommer.

– Kwamie er skøn, hun har virkelig god energi. Vi kunne have fået hvem som helst ind som dommer, efter Nanna hun valgte at stoppe, men jeg er virkelig, virkelig taknemmelig for Kwamie, hun gør det godt, og som jeg fik at vide sidste år, jeg var et friskt pust til programmet, og det synes jeg sgu også, Kwamie er. Hun gør det rigtig fint, lyder det fra DJ’en, der selv har taget fat på sin anden sæson med underholdningsprogrammet.

LÆS OGSÅ: Ville ikke vaccineres: ‘Paradise’-stjerne smittet for anden gang

I aften kan man se, når det i ‘X Factor’ går løs med anden audition, og denne gang er dommerne rykket til København for at spotte sangtalent.

Se ‘X Factor’ klokken 20.00 på TV 2 og på TV 2 PLAY. I videoen herunder kan du få en lille forsmag på aftenens audition.

LÆS OGSÅ: Elviras kæreste tilbageholdt og afpresset i Iran

Læs mere om