Martin Jensen har bryllupsfeber: Vi bliver utålmodige

Parret har så svært ved at vente med at blive gift, at de har aftalt, at de slet ikke må snakke om brylluppet, før verden åbner nok op til, at de kan få deres store kærlighedsfest.

Af Lykke Buhl - 16. april 2021 kl. 21:43

Martin Jensen, 29, har haft travlt som ‘X Factor’-dommer, og allerede denne fredag er han tilbage bag dj-pulten til en stort anlagt onlinekoncert på toppen af Aalborg Kongrescenter.

– Jeg tror, at næste uge, der kan jeg lige få lov til at lande igen. Jeg skal bare tilbage til min normale hverdag: Producere musik, finde på skøre idéer til at lave nye ting og bare underholde! Det er det, jeg godt kan lide, det er det, jeg lever af, slår Martin fast overfor HER&NU.

LÆS OGSÅ: Cengiz giver trist melding

Til november afholder han koncerter i Danmark, men ellers skal han i det kreative hjørne, mens han glæder sig til, at verden begynder at åbne op igen.

Bryllupsfeber

Derudover er der også endnu en dejlig ting i vente for den nyudklækkede ‘X Factor’-dommer. Han har de sidste fire år dannet par med stylisten Natasha Samsara Thompson, som han friede til lige inden jul, og nu venter han spændt på at kunne give hende en vielsesring på fingeren.

– Vi vil ikke planlægge noget, så længe der er corona. Vi har faktisk valgt at sige, at vi vil ikke snakke om det, fordi så går vi bare og bliver helt utålmodige på, at man ikke kan få lov til at lave det, man gerne vil. Det er bedre, at vi får planlagt det til det rigtige tidspunkt, når vi kan og får det gjort ordentligt, fortæller Martin.

LÆS OGSÅ: CHOK! Realitypar afbryder forlovelsen

For selvom der er forbud mod at tale om bryllup i parrets hjem i København, så ved de i hvert fald, at der ikke skal spares på noget til den store kærlighedsfest.

– Fordi jeg gider ikke have, at jeg siger, at jeg kan kun tage halvdelen af mine venner med, og du kan kun tage halvdelen af dine venner med. Skal vi have et bryllup, så skal vi have hele vores familie med og hele vores vennekreds, slår Martin fast.

LÆS OGSÅ: Oh Land om ‘X Factor’-sejr: Kun én ting manglede

Han har svært ved at vente på at kunne blive gift med sin udkårne Natascha, som også arbejder som hans stylist til daglig. Heldigvis har de derfor begge kunnet dulme bryllupsfeberen med den seneste tids ‘X Factor’-travlhed og ikke mindst fredagens onlinekoncert.

– Nu har vi heldigvis haft noget at have travlt med. Det kan godt være, det går helt galt nu, hvor vi bare kommer til at sidde derhjemme igen og være indespærret, slutter Martin med et glimt i øjet.

Læs mere om