Martin Danielsen fra ‘Landmand søger kærlighed’: Jeg har fået en kæreste

Martin Danielsen fra sæson 6 af ‘Landmand søger kærlighed’ har fundet den pige, som han ønsker at dele livet med.

Af Rikke Lynge - 15. august 2020 kl. 8:56

I forrige sæson af ‘Landmand søger kærlighed’ endte Martin Danielsen med at vælge Christina til en romantisk weekend, men de to blev aldrig kærester.

– Vi så hinanden en måneds tid efterfølgende og blev enige om at stoppe. Vi var gode venner, men der var ikke den kærlighed, der skulle være, fortæller Martin, 37, til Realityportalen.

Efterfølgende gik Martin single i et halvt år, før han på Tinder fandt Amalie, 27, som han siden februar 2020 har været kærester med.

LÆS OGSÅ: Forskel på tv og virkelighed: Stine genkender ikke sin speeddate med Daniel

– Amalie er selvstændig inde i Aarhus, hvor hun tatoverer øjenbryn, så hun er en rigtig bypige, men hun elsker landet og dyr, fortæller Martin til Realityportalen.

Afstanden mellem Aarhus og Randers, hvor Martin bor, gør, at Amalie pt er ved at tage et kørekort, så det bliver lettere for parret at se hinanden og tage forholdet til ‘next level’.

LÆS OGSÅ: Vild udfordring: Caroline og Piotr Wozniacki i helt nye roller

– Når hun får sit kørekort, så begynder hun stille og roligt at skulle bo ude ved mig. Så det bliver en glidende overgang, og så er det meningen, at hun permanent skal flytte ud til mig sidst på året.

Se billedet af Martin og Amalie herunder. Artiklen fortsætter efter billedet.

Martin Danielsen og kæresten Amalie. (Foto: privat)

LÆS OGSÅ: Ærlige Ditte Julie: Det er ikke så nemt, som det ser ud

Har fundet drømmepigen

Ifølge Martin har han fundet drømmepigen, som han ønsker at få børn med og blive gift med.

– Altså hun er pypige, og jeg er bonderøven fra landet, men de to ting passer faktisk harmonisk sammen for os. Hun elsker friheden, luften og pladsen på landet. Hun har ikke interesse for landbrug, men min interesse for øjenbryn er jo heller ikke særlig stor, griner Martin og uddyber parrets ønsker for fremtiden.

LÆS OGSÅ: Følelsesladet Cengiz: Jeg er så stolt af min kone

– Det er ikke i støbeskeen, at vi skal til at have børn, men når vi engang er flyttet sammen og har fået det til at fungere, så begynder vi at kigge på det, man sætter ikke bare børn i verden. Men vi er meget enige om, at vi ønsker børn i fremtiden.

Martin Danielsen er gode venner med dette års deltager Stine Marthine Pedersen

Martin Danielsen er gode venner med Stine fra sæson 7 af ‘Landmand søger kærlighed’. Det er Martin, der har tilmeldt Stine til programmet. (Foto: Niels Henrik Dam)

LÆS OGSÅ: Kendt fra reality: Genkender du samba-Ida fra ‘Den vildeste danser’?

LÆS OGSÅ: Første kvinde i Landmand søger kærlighed: Jeg vil behandles som en prinsesse