Mark ude af 'Big Brother'

Søndag aften måtte Mark forlade huset, og dermed måtte han også sige farvel til sin elskede Nicki.

Af Ulrik Frost - 7. april 2014 kl. 12:08

Opholdet i ‘Big Brother’-huset har for Mark været noget atypisk i forhold til de andre deltagere, da han endte med at gøre 22-årige Nicki gravid, som dog valgte at få en abort.
De to blev efterfølgende kærester, da Nicki kom ind i huset igen. Men nu er de to turtelduer endnu engang blevet skilt fra hinanden, da 19-årige Mark blev stemt ud af huset søndag aften.
– Jeg savner Nicki rigtig meget, og det var hårdt at sige farvel til hende. Vi har været rigtig meget igennem sammen, og hun har ikke så mange venner derinde, siger en trist Mark til Realityportalen.dk
LÆS OGSÅ: CHOK i ‘Big Brother’-huset: Nicki gravid
Vi sagde farvel i sengen
For Mark, der har været i Big Brother-huset i 96 dage, var det specielt hårdt at skulle sige farvel til Nicki.
– Før vi skulle sige farvel, lå vi meget sammen og snakkede i sengen. Heldigvis skal vi ses om 20 dage, fortæller Mark, der nu skal til at finde sig slev igen.
– Jeg har ret blandede følelser med at være ude igen. Det er hårdt ikke at være sammen med de samme mennesker mere, slutter Mark af, der nu vil i gang med at finde et job som bartender
LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT: ‘Big Brother’-Mark: Jeg ville beholde barnet
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser..