Maries nære veninde død: Knust af sorg

Prinsesse Marie var en af Anne Bechs nærmeste veninder.

Af Nikolaj Vraa - 20. februar 2021 kl. 11:58

Anne Bech havde håbet at leve med kræften og ikke dø af den, men det fik hun ikke lov til. I tirsdags sov hun stille ind med familien ved sin side. Hun blev kun 42 år. Forinden havde hun nået at sige farvel til de venner, der hjalp hende gennem den svære tid.

Blandt hendes nærmeste veninder var prinsesse Marie, 45. De to kvinder lærte hinanden at kende, da Anne for otte år siden blev hendes personlige træner, og de begyndte at ses flere gange om ugen. Det udviklede sig til et fortroligt venskab, og HER&NU erfarer, at de også holdt den tætte kontakt, efter Marie forrige sommer flyttede med familien til Paris. Prinsessen var efter sigende også blandt de første, som fik den triste besked, og hun er ifølge HER&NUs oplysninger dybt berørt over venindens alt for tidlige død.

LÆS OGSÅ: CHOK! Mascha Vang i slemt uheld

Anne Bech 1. oktober 1978 – 9. februar 2021 (Foto: Michael Stub)

Gennem hele sit sygdomsforløb var Anne Bech meget åben om sygdommen, der havde raset i hendes krop i flere år, før den blev opdaget i februar 2019. På det tidspunkt havde den allerede spredt sig.

– Jeg vil aldrig få en læge til officielt at give mig ret, men jeg er ikke i tvivl. Kræften sidder i binyrerne, og binyrerne producerer stresshormoner. Dem er der blevet produceret rigtig mange af i mit liv. Også for mange. Og hver gang jeg har været nede med stress, har jeg haft et kæmpe højt østrogenniveau. Det er kræftfremkaldende. Så jeg er ikke i tvivl om, at det er noget, jeg har gjort ved mig selv, fortalte hun i et interview med ALT for damerne.

LÆS OGSÅ: Nadia Shila har født

Anne Bech og Thomas Wulff, da de i 016 var inviteret til prinsesse maries 40-års fødselsdag (Foto: Henrik R. Petersen)

Sygdommen gjorde, at hun lagde alt til side for at være der for børnene Caroline, 12, og sønnen Louis på knap fire år.

– Det første, jeg sagde, da jeg fik det at vide, var: ”Så skal jeg bare være mor”. Jeg vil bare være sådan en, der bager boller, og som er der, når børnene kommer hjem. Så er jeg sådan set ligeglad med resten. Jeg har også opdaget, at jeg har bedre veninder, end jeg selv er. Der er virkelig nogle mennesker, jeg måske ikke havde regnet med, som står der 24 timer i døgnet. Og som gør de sødeste og mest betænksomme ting for mig. Det er jeg meget overrasket over, og det giver stof til eftertanke.

LÆS OGSÅ: Cathrine efter tv-exit: Jeg fortryder, at jeg tog hjem

LÆS OGSÅ: Johan Olsen lander stor international rolle