Marie-Louise: Livet efter ’Singleliv’

Kort efter de sidste optagelser til kanal 4’s ’Singleliv’ gik alt galt for Marie-Louise. Så galt, at hun ikke kunne tale om det i årevis. Men i april blev det til et kort gensyn i ‘Singleliv’, hvor hun lagde kortene på bordet.

Af Dan Bjerggård - 9. august 2013 kl. 9:17

Det var en pludselig impuls, som fik Marie-Louise Munk til at ansøge om at være med i ’Singleliv’ for knap 4 år siden. En prøveoptagelse blev hurtigt til en fast medvirken i programmet, men hendes exit fra programmet kom mindst lige så pludselig.

LÆS OGSÅ: De tørstige singler er tilbage

Kreativ alt-mulig-kvinde

I ’Singleliv’ blev hun kendt som den selvstændige iværksætter kvinde med mange jern i ilden, men efter hendes medvirken i programmet er der sket mange ting i Marie-Louises liv.

– Jeg lukkede min dating portal et lille års tid efter, da en samarbejdspartner besluttede sig for at sagsøge mig. Det tog gnisten fra mig, og jeg troede egentlig aldrig, at jeg ville starte noget op igen, forklarer Marie-Louise til Realityportalen.dk.

Det blev efterfølgende offentlig kendt, at der bag Marie-Louises exit fra programmet var en mere personlig grund. Kort efter de sidste optagelser var hun udsat for en voldtægt af en god, mandlig bekendt.

Efter hendes comeback i ’Singleliv’ hvor hun talte ud om voldtægten, har hun igen fundet gnisten.

 – Jeg har fået en brændende lyst til at hjælpe andre kvinder i samme situation. Flere har kontaktet mig efter min seneste medvirken i ’Singleliv’ for at få råd og vejledning. Derfor har jeg oprettet hjemmesiden ”Nejernej.dk”, som forhåbentlig kan hjælpe andre, som har været udsat for et overgreb.

LÆS OGSÅ: Nicolai om Dennis Knudsen: Vi er bare venner

Håb for fremtiden

Efter hun kort vendte tilbage til ’Singleliv’ i April måned, hvor hun talte ud om voldtægten, er der flere som sidder tilbage med spørgsmålet om hun er ok. Til det siger Marie-Louise selv:

 -Det kan jeg så hermed sige; ja jeg er helt ok.

Marie-Louise er flyttet fra København hjem til Lolland-Falster, hvor hun nyder freden og roen.

 – Lige nu går jeg ledig, men jeg har 2 mindre hobby virksomheder. Derudover håber jeg, at kunne kommer rundt i hele Danmark med mit nye foredrag ”nejernej”, og forhåbentlig være med til at der sker færre overgreb, siger hun.

Marie-Louise har igen fundet modet til at turde at lukke en skøn mand ind i sit liv.

– Jeg er forsat single, men jeg håber stadig på at finde en kæreste som vil elske og respektere mig for den jeg er.

LÆS OGSÅ: ‘Brygge’-Didde har fået en kæreste

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.