Marie Bach Hansens vigtige læring: Jeg har brug for ro

Coronanedlukningen har mindet skuespilleren om at værne mere om sin introverte side.

Af Katrina Rosendal - 23. maj 2021 kl. 9:58

Marie Bach Hansen slår netop nu sine folder i TV 2’s store dramasatsning ‘Hvide Sande’. Og selvom skuespillerinden elsker at være tilbage i arbejdstøjet efter en lang periode med corona-nedlukninger, så vil hun alligevel holde fast i nye vaner.

– Jeg synes, at jeg har opdaget, at mit tempo generelt har været meget højt. Derfor har jeg besluttet mig for fremadrettet at forsøge ikke at pakke mine dage for meget. Give mig selv ro og alenetid, forklarer den 35-årige stjerne og fortsætter:

– Min lidt introverte side har jeg helt sikkert opdaget og er nu begyndt at pleje. Det, synes jeg faktisk, har klædt mig rigtig meget. Det føles rart, og jeg er blevet mindet om, at jeg skal huske at passe lidt på mig selv.

LÆS OGSÅ: Hemmeligt par: ‘Arvingerne’-stjerner sammen igen

Maria spiller sammen med Carsten Bjørnlund, 47, i ‘Hvide Sande’. – Vi har virkelig arbejdet hårdt på den her serie, og det har været intenst. Jeg kunne ikke forestille mig en bedre medspiller end Carsten. Han er både dygtig menneskeligt og som skuespiller (Foto: Martin Dam Kristensen/TV 2)

LÆS OGSÅ: Mascha Vang har fået corona

Ved ikke at pakke sit program alt for meget, mærker Marie, at hun er blevet mere nærværende. Men hun kan også mærke, at det bliver sværere ikke at fylde kalenderen i takt med, at samfundet vender tilbage til normalen.

– Det er faktisk allerede lidt svært at holde fast, fordi man jo heller ikke har lyst til at gå glip af noget. Mennesket har jo helt grundlæggende en meget selskabelig side, smiler skuespilleren, der netop nu er i gang med optagelserne til ‘Hvidstensgruppen 2’.

Privat er Marie kærester med trommeslager Stefan Pasborg, 46, og parret bor i en lejlighed i København (Foto: Michael Stub)

LÆS OGSÅ: Familien Price samlet til genåbning: Glade og lettede

LÆS OGSÅ: Efter 21 dage uden hårvask: Kæresten vil beholde krøllerne

Læs mere om