Maria ses stadig med Joachim - Her & Nu

Maria ses stadig med Joachim

Den smukke fynbo går muligvis en romantisk sommer i møde. Ud over at have smidt seks kilo, så holder hun stadig fast i ‘Fristet’-Joachim, som hun nød endnu en weekend sammen med.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 19. juni 2012 kl. 20:28

Tingene synes for tiden at flaske sig for den odenseanske reality-stjerne. Fornyligt bragte vi her på Realityportalen en artikel om party-tøsens flotte vægttab, og nu ser det ud som om, at kærligheden har fundet vej til reality-singlen. Dog er der endnu ikke tale om et fast forhold.
– Jeg er stadig single, mere kan jeg vel egentlig ikke sige, men det er ingen hemmelighed, at jeg ses med Joachim, bekræfter Maria over for Realityportalen.dk

Parret er ikke officielle kærester, men de gik alligevel hånd i hånd til Irinas fødselsdagsfest, som løb af stablen i weekenden. (Foto: Privat)


Joachim har selv en fortid i reality-verdenen, og det er da også der igennem, at parret har mødtes. Joachim medvirkede nemlig i TV3’s ‘Fristet’, hvor han blev gode venner med Kasper, der i dag er kæreste med ‘Junglens sejeste diva’, Irina.
– Vi har mødt hinanden gennem Irina og Kasper, og det er meget nyt det hele, men lad os nu se, hvad det bliver til, siger hun.
LÆS OGSÅ: Party-Maria er hoppet på vandvognen
Snart student
Nu kan kun tiden vise om endnu et reality-par har set dagens lys. Desuden har den unge diva andre ting at se frem til. Hun kan nemlig inden længe kalde sig student.
– Jeg får huen på mandag og det er det vigtigste lige nu. Jeg er super klar til at få huen på, og jeg glæder mig vildt til at se min mor tude, griner den kommende student.
Der bliver dog ikke meget tid til at fejre begivenheden med familie og venner herhjemme. Til gengæld får ‘Den Glade Viking’ i Sunny Beach fornøjelsen af den unge party-tøs, som igen i år skal tilbringe sommeren i den bulgariske fest-by.
– Selv om jeg rejser til Sunny Beach den. 1. juli, så det skal det da fejres, det er sikkert, fastslår Maria.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.