Maria Sebens stopper i 'De unge mødre'

Den unge mor har besluttet sig for at stoppe i reportageserien.

Af Jonas Sand - 5. maj 2017 kl. 9:09

Når tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’ løber over skærmen, er det sidste gang, at tv-seerne får lov til at følge med i livet hos Maria Sebens. Det bekræfter hun over for Realityportalen.dk og fortæller, at beslutningen om at stoppe har været i hendes overvejelser i lang tid.
I tirsdagens afsnit fortæller Maria Sebens hele den tragiske historie om, hvordan hun var tvunget til at træffe den svære beslutning at gennemgå en sen abort, da hendes ufødte søn, Jace Jacob Sebens, var blevet ramt af den sjældne kromosomfejl Cornelia de Lange. Men tabet af sønnen har ikke haft noget med beslutningen om at stoppe at gøre.
– Jeg har bare ikke længere lyst til at dele ud af mit liv. Jeg har overvejet at stoppe i flere sæsoner nu, og jeg havde allerede truffet beslutningen om at stoppe, når jeg havde født Jace helt naturligt, som det var planen. Nu er det klart, at det er nogle andre omstændigheder, men jeg føler, at tiden er den rette, siger den unge mor til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens i stor sorg: Jeg har mistet mit barn
Vender ikke tilbage
‘De unge mødre’-deltageren fortæller, at der ikke er noget, der tyder på, at hun igen vender tilbage til Kanal 4-serien. Men hun slår fast, at hun ikke stopper på grund af utilfredshed med, hvordan hendes historie bliver vist på tv.
– Jeg tror ikke, at jeg vender tilbage, som jeg har det lige nu. Men man skal aldrig sige aldrig. Måske savner vi det for meget, når det er kommet lidt på afstand, siger Maria Sebens.
– Men stoppet har overhovedet intet med produktionen eller noget at gøre. Jeg har intet negativt at sige om dem. De har været så støttende og omsorgsfulde, og selv når livet er svært, har de været der. Det har intet med dem at gøre. Jeg kan bare ikke klare mere.
LÆS OGSÅ: Rørt Maria Sebens takker for støtten efter abort: Det har været så overvældende
Raser mod ‘De unge mødre’-kollega
Hun slår dog fast, at hun har flere krav, hvis hun på et tidspunkt alligevel træffer beslutningen om at vende tilbage. Blandt andet vil hun have samme tilrettelægger, som hun har nu, og så skal en anden deltager ikke være en del af programmet.
– Først og fremmest vil jeg ikke deltage i et program, hvor Natascha Linea medvirker. Jeg vil ikke være med i et program med et menneske, der kræver så meget opmærksomhed og er så medieliderlig. Det gider jeg ikke, siger hun.
Maria Sebens holdt onsdag aften en spørgerunde på Facebook, hvor hendes følgere fik lov til at spørge ind til aborten. Den annoncerede hun tidligt onsdag, og der gik ikke mange timer, før ‘De unge mødre’-deltageren Natascha Linea Kaup offentliggjorde, at hun holdt en lignende spørgerunde på samme tidspunkt. Og det er Maria utilfreds med.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea afslører: Jeg har været sammen med tre fra ‘De unge mødre’
– Jeg valgte at gøre det, selv om det her er hårdt for mig. Jeg ved, at folk har mange spørgsmål, mens det hele kører nu, så jeg tænkte, at jeg kunne svare på det hele på én gang. Men når det har været sendt i fjernsynet på tirsdag, så lukker jeg helt ned for spørgsmål og kommentarer omkring aborten, siger Maria Sebens, der er mere end utilfreds med kollegaen.
– Men jeg synes, at det er så lavt af hende, at hun også pludselig skulle afholde en live på samme tidspunkt som mig. Jeg kunne kun grine, da jeg bagefter så det, for man kunne virkelig høre, hvor skuffet hun var over, at der ikke var ret mange, der spurgte hende om noget, siger den unge mor og slår fast, at hun generelt ikke syntes, at det var sjovt.
– Jeg har virkelig mistet alt for hende. Det er ikke første gang, at der har været problemer mellem os, men det var virkelig over grænsen. Jeg har set mig sur på hende, og når jeg har set mig sur på en person, så er det permanent.
LÆS OGSÅ: DRAMA i ‘De unge mødre’: Vi bliver aldrig venner igen
Natascha Linea: Jeg vidste intet
Natascha Linea er uforstående over for kritikken fra Maria Sebens. Den unge mor, der også har fået stor kritik i forskellige ‘De unge mødre’-grupper rundt omkring på de sociale medier, afviser, at hun vidste, at med-deltageren ville gå live med sine følgere i går aftes – og at hun i øvrigt havde planlagt selv at gå live.
– Jeg anede ikke, at Maria holdt live på det tidspunkt. Det er selvfølgelig et uheldigt sammenfald, men jeg anede det 100 procent ikke, da jeg ikke følger hende, lyder det fra Natascha Linea.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Derfor ønskede jeg baby død
Tidligere om onsdagen kom det frem, at Natascha Linea havde annonceret til sine følgere på Instagram, at hun ville gå live om aftenen. Og selv om den unge mor bekræfter, at hun svarede på spørgsmål fra sine følgere på det omtalte tidspunkt, så afviser hun, at det var planlagt, og at hun havde annonceret det.
– Jeg havde ikke fortalte nogle folk, at jeg ville gå live. Jeg gjorde det bare, fordi jeg røvkedede mig, da jeg skulle lave lektier. Det er selvfølgelig trist (hvis Maria føler sig trådt på, red.), men da jeg ikke ved, hvornår hun sender live, så kan jeg ikke se, at jeg har gjort noget galt, slår hun fast.
I klippet herunder fortæller Maria og den skyldfølelse, hun følte i forbindelse med graviditeten og abortovervejelserne, inden du kan se hele det rørende og tragiske afsnit m aborten på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.

LÆS OGSÅ: Stort drama: Krig mellem to unge mødre
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.