Maria Sebens mindes afdød søn med tatovering

‘De unge mødre’-deltageren vil altid have sin afdøde søn tæt på sig.

Af Jonas Sand - 7. maj 2017 kl. 18:55

Onsdag kom det frem, at ‘De unge mødre’-deltageren Maria Sebens har været tvunget til at træffe den svære beslutning at gennemgå en sen abort, da hendes ufødte søn, Jace Jacob Sebens, var blevet ramt af den sjældne kromosomfejl Cornelia de Lange.
Det hele har naturligvis taget hårdt på den unge mor, der dog er glad for den store støtte, hun har fået på de sociale medier. Men når tirsdagens afsnit af ‘De unge mødre’ har været sendt, har Maria Sebens besluttet sig for at stoppe i reportageserien, og efterfølgende stopper hun også med at besvare spørgsmål om aborten.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens stopper i ‘De unge mødre’
Det betyder dog ikke, at hun har glemt sønnen eller overhovedet har et ønske om det. I stedet har hun valgt at mindes ham på kroppen, hvor hun har fået tatoveret hans fodaftryk sammen med teksten: “Selv små fødder sætter dybe spor” på sin arm.
– Jeg fik den lavet dagen efter aborten. Så har jeg ham altid på mig, og der går ikke en eneste dag, hvor han er glemt, fortæller Maria Sebens, der også har fundet et godt gravsted til sønnen, til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Maria Sebens i stor sorg: Jeg har mistet mit barn
LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg bryder mig ikke om Maria Sebens
Du kan se hele Maria Sebens’ historie i ‘De unge mødre’ på tirsdag klokken 20:00 på Kanal 4 eller allerede nu på DPlay.
I klippet herunder fortæller Maria og den skyldfølelse, hun følte i forbindelse med graviditeten og abortovervejelserne:

LÆS OGSÅ: Rørt Maria Sebens takker for støtten efter abort: Det har været så overvældende
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.