Maria og Dario fra 'Tattoo Salonen': Vi er kærester

De to tatovører fra ‘Tattoo Salonen’ er blevet kærester, og parret drager nu sammen til New York.

Af Ulrik Frost - 7. april 2014 kl. 16:19

Vi kender dem som de to lækre tatovører fra ‘Tattoo Salonen’, hvor de blot var gode kollegaer. Men under optagelserne udviklede Maria og Dario store følelser for hinanden, og for seks måneder siden fandt de sammen som kærester.
– Til at starte med var vi bare rigtig gode venner, og vi gik tit ud og tilbragte meget tid sammen. Derfor troede alle andre, at vi var et par. På et tidspunkt opdagede jeg, at jeg faktisk havde ret store følelser for ham, og så blev vi kærester, fortæller en forelsket Maria til Realityportalen.dk.
– Vi er meget glade for hinanden og passer rigtig godt sammen. Han er utrolig sød, og jeg holder meget af ham, fortæller Maria videre.
LÆS OGSÅ: CHOK i ‘Tattoo Salonen’: Se Marias vilde vægttab
Turen går til New York
Men det er ikke bare i kærlighedslivet, at de to har fundet hinanden. Parret drager i aften til New York for at prøve kræfter med kunsten.
– Nu tager vi til New York for at udleve vores passion. For mig har det altid været min største passion at male, og det kræver, at jeg udvikler mig og bruger min tid 100 procent på det, siger Maria.
De har en del kreative kontakter derover, som skal hjælpe dem, når de skal udforske deres kunstneriske side.
LÆS OGSÅ: ‘Tattoo salonen’: Topmodel får fræk piercing
Farvel til livet som tatovør
Men parrets valg om at rykke over på den anden siden af atlanten betyder også, at Maria ikke kan love, at de to er at se i en eventuel næste udgave af ‘Tattoo Salonen’.
– Når vi har været tre måneder i New York, tager vi videre til Barcelona, hvor vi skal mødes med nogle venner. Vi har ingen planer om at vende tilbage og deltage i næste sæson af ‘Tattoo Salonen’, men jeg vil dog ikke udelukke det. Det kommer helt an på, hvor vi er, siger hun.
Maria understreger, at de begge har været glade for at være en del af ‘Tattoo Salonen’, men at deres ønske om at udleve deres passion for kunsten ikke kunne forenes med jobbet som tatovører.
LÆS OGSÅ: Ronnie Garner piver i ‘Tattoo Salonen’
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.