Maria Lucia er gravid: Mit livs eventyr - Her & Nu

Maria Lucia er gravid: Mit livs eventyr

Den smukke musicalstjerne glæder sig til sit livs rolle, når hun i år bliver mor for første gang.

Af Jan Körner - 25. januar 2020 kl. 09:55

Maria Lucia, 35, og hendes kæreste siden 2014, Albin Håkan Fredy, er tindrende lykkelige, efter at de for nylig fandt ud af, at de skal være forældre til deres første barn.
– Jeg står pt. midt i mit livs største eventyr, og jeg er både nervøs, fordi alt er så nyt og føles så anderledes lige nu, men også virkelig spændt på rejsen, og jeg glæder mig helt enormt til at møde det lille vidunder, som naturligvis kommer i første række nu, siger Maria Lucia i en pressemeddelelse.
LÆS OGSÅ: Tillykke: ‘Bagedyst’-deltager har født
Hun har en af de bærende roller som den vordende brud Astrid i ‘Den skaldede frisør – the Musical’, der får premiere til marts, men da hun først nedkommer til sommer, gennemfører hun – om graviditeten vil – forestillingen både i København og Aarhus.
– Jeg agter at lytte til min krop, så jeg ikke overbelaster mig selv, men ser også frem til fortsat at kunne være med i ‘Den skaldede frisør’. Det er et fænomenalt hold, og jeg er sikker på, det bliver en fest af en forestilling med masser af god musik og kærlighed hele vejen rundt, fortæller Maria Lucia. Musicalstjernen har længe ønsket at blive mor.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor sælger jeg huset
– Jeg drømmer om at få et barn og leve et roligt, afbalanceret liv. Men alting til sin tid, sagde Maria Lucia i 2017 til Billed Bladet.
LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Her er sandheden om vores forhold