'Diva'-Maria kæmper for at hjælpe kræftsyg mor

Maria Hylleberg de Pineda raser over det danske sundhedsvæsen, og har nu taget sagen i egen hånd for at hjælpe en nær veninde.

Af Lotte Andersen - 23. januar 2014 kl. 8:50

Maria Hylleberg er efterhånden en rutineret skærmtrold, som ikke er bleg for at give den gas foran skærmen. Men den yndige pige har også en kærlig og omsorgsfuld side.
Hun vil nemlig ikke længere stå på sidelinjen og se på, at 28-årige Berit, som både er mor, kone, søster, datter, moster og veninde, miste livet til kræften. Hun har derfor startet en indsamling, der skal give Berit mulighed for en behandling i Tyskland.
-Det kommer utrolig tæt på, og gør en opmærksom på, hvor skrøbeligt livet er. Det kan være dig eller mig det rammer i morgen, og vil da ønske, at nogen har overskuddet til at hjælpe, hvis det var mig, fortæller en rørt Maria til Realityportalen.dk.
Den kræftsyge mor har fået konstateret brystkræft for anden gang på 16 måneder, og lægerne har opgivet håbet om at kurere kræften. Marias indsamling skal gøre det muligt for Berit at få en behandling i Tyskland, men hvis målet ikke bliver nået, så går hele indsamlingen til Berits 2-årige datter Frederikke.
LÆS OGSÅ: Gravide Shirley afslører kønnet på barnet
Var meget nervøs over indsamlingen

Berit er blevet opgivet af lægerne, og

Berit har datteren Frederikke på to år. (Foto: Privat)


Det var ikke helt nemt for Maria Hylleberg at starte indsamlingen, og hun var meget nervøs for, om folk overhovedet ville donere penge og støtte hendes syge veninde.
-Jeg var ret nervøs, da jeg startede indsamlingen. For ville folk overhovedet støtte indsamlingen? Men jeg er overrasket over, hvor mange der har set siden, men også dem, der donerer, siger hun.
Maria fortæller yderligere, at målet er 300.000 kroner. Der er dog stadig et stykke vej, da der ind til videre er samlet lige knap 5000 kroner ind.
Har du lyst at bidrage og hjælpe familien i kampen mod kræft, så kan du gå ind på nedenstående side og give din støtte.
Støt Beri HER.
Maria kan opleves i ‘Et ton cash’, som snart får premiere på TV3.
LÆS OGSÅ: Fetterlein om ‘Saselines Bekendelser’: Jeg tænker på vores søn
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.