Maria Donna kysser med kvindelig sexolog: Jeg er klar på det hele

Der var gang i den, da vi i sidste uge var til fødselsdag hos POP FM.

Af Emilie Holm Egebro - 21. oktober 2016 kl. 16:25

Det var en flirtende og smilende Maria Donna, kendt fra ‘Familien fra Holtewood’, som var mødt op på den røde løber i sidste uge, da POP FM fejrede fødselsdag i Cirkusbygningen. Det var dog ikke hendes mand, Michael Monetz, som hun havde ved sin side, men derimod veninden Hanne Støchkel.

Selvom salen var fyldt med mennesker, holdt Maria og Hanne sig ikke tilbage, og der blev gramset og kysset til den helt store guldmedalje.

– Hanne er en god veninde og sexolog. Hun har åbnet nogle nye horisonter for mig og fået mig til at gennemgå nogle seksuelle udviklinger i mit liv. Så hun er min date i aften, afslørede Maria, der blev bakket op af daten.

– Hun har åbnet sig på en ny måde og er blevet frisk og klar overfor nogle helt nye ting, tilføjede Hanne, mens hun kiggede Maria dybt i øjnene.

LÆS OGSÅ: Michael Monetz: Vi mangler ikke penge

– Jeg er blevet åben for alt, hvad der er spændende og nyt – måske I vil se et lille kys?, spurgte Maria HER&NU, og så gik parret ellers i gang.

– Hanne er exceptionel. Hun har reddet mig på så mange områder. Det kan godt være, der sker mere end kys i aften. Måske jeg skal prøve at være sammen med en kvinde, grinede hun og fortsatte:

– Michael og jeg er skam stadig sammen, men jeg har prøvet noget i mit liv nu, som fortæller mig, at jeg skal udforske mig selv lidt. Det er supersjovt, og derfor er Hanne min date i aften, selvom jeg har det godt med Michael. Han er heldigvis heller ikke kedelig.

LÆS OGSÅ: Michael Monetz trukket i retten af mediegigant

Parret er kendt fra TV3-programmet 'Familien fra Holtewood'.( Foto: Sisse Stroyer)

Parret er kendt fra TV3-programmet ‘Familien fra Holtewood’.( Foto: Sisse Stroyer)

Artiklen er oprindeligt bragt i det nyeste nummer af HER&NU.

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.