Malte og Laura taler ikke sammen: Derfor tilgav Malte

Det kom som noget af et chok for Malte, at Laura var sammen med Morten, men spillet skal spilles videre.

Af Mikkeline Andersen - 8. maj 2014 kl. 8:27

Malte valgte i går at tilgive Laura. efter hun havde fortalt, at hun havde hygget sig med Morten. Selvom det kan ligne, at der igen er god kemi mellem de to paradisoer, så er det ikke sandheden.
– Jeg vælger at tilgive hende, næsten kun, af taktiske årsager. Jeg er klar over, at jeg står i en lidt svær position rent spillemæssigt, og jeg vil kunne få brug for hende senere, siger Malte og tilføjer:
– Selvfølgelig var der også en lille del af mig, der ville prøve at fortsætte det personlige og se, om vi kunne få bygget lidt af det op igen, men egentlig havde jeg sagt til mig selv, at jeg ikke gad hende mere.
LÆS OGSÅ: Nadia efter exit: Havde ikke en chance
Kold luft
Efter hjemkomsten til Danmark er det blevet klart for Malte, at han ikke vil have en pige som Laura.
– Laura og jeg snakker slet ikke sammen, efter vi er kommet hjem til Danmark. Hun ændrede sig allerede nede i Mexico, og der vidste jeg, at jeg fortjener langt bedre end hende, siger han.
Og Malte har som bekendt også fundet kærligheden.
– Jeg har fundet mit livs kærlighed i Nadia, som jeg elsker over alt på jorden, og jeg vil ikke undvære hende et sekund. Vi fortjener hinanden, og derfor ved jeg, at det er det mest rigtige, jeg nogensinde har gjort.
LÆS OGSÅ: Benægt, benægt: Laura fortryder pilleri med Morten
“Man kan ikke stole på Laura”
Da Malte fik at vide, at Laura og Morten havde haft sex, kom det som et chok for ham.
– Jeg var helt uforstående. Jeg troede kun, at det var mig, hun var interesseret i. Men det viser jo bare, hvordan hun er som person, siger han og uddyber:
– Ikke til at stole en meter på. Jeg mistede stort set alt for hende der.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Morten: Jeg er flabet, når jeg scorer
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.