Malou Stella: Folk burde skamme sig

Der er både fordele og ulemper ved at være kendt, men der er især en ting, som Malou Stella hader mere end noget andet.

Af Ida Reihs Andersen - 7. januar 2013 kl. 14:47

Malou Stella blev kendt efter sin medvirken i ’De unge mødre’ og ’Mig og min mor’. I dag indrømmer hun, at det langt fra er det fedeste at være kendt.
– Mange folk tror, at de kender mig, og de danner mit livsbillede oppe i deres små ikke-så-langt-tænkende hoveder ud fra det, som de ser på tv og i andre medier. Og så tror de, at det er sådan, det hænger sammen i virkeligheden og hver eneste dag. Sådan er det bare slet ikke, fastslår Malou Stella overfor Realityportalen.dk, inden hun tilføjer:
– Og så hader jeg, at folk skal udtale sig om mine evner som mor. Folk burde skamme sig og vågne op til virkeligheden. Mere kan jeg ikke sige.
Men selvom nogle folk kan finde på at kritisere hendes evner som mor, så ser Malou Stella alligevel nogle fordele ved at være kendt.
– Man oplever ting, som andre ikke gør, og til tider er det da rart at få noget positivt fra folk, som kan kende en. Men det er ikke noget, jeg vil leve højt på, fortæller Malou Stella.
LÆS OGSÅ: Malou Stella: Jeg stiller aldrig op i ‘Paradise Hotel’
 
Genkendes ikke på samme måde som før
Malou Stella har dog oplevet, at hun ikke bliver genkendt i lige så høj grad som tidligere, efter at hun har indstillet sin karriere som realitystjerne.
– Det sidste lange stykke tid, har jeg ikke lavet tv eller eller været i blade overhovedet, så folk genkender mig ikke på samme måde som før, fordi jeg har ændret mig meget i hvertfald efter min egen mening, siger Malou Stella til slut.
LÆS OGSÅ: Farvel til Malou Stella og mor Britta
 
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.