Malene Sandgaard om flytning: Den bedste beslutning

Den tidligere paradisos beslutning om at flytte til København har vist sig at være helt rigtig.

Af Emilie Holm Egebro - 9. september 2015 kl. 8:39

Det var en frustreret Malene Sandgaard, som Realityportalen.dk talte med tilbage i juli. Den tidligere ‘Paradise’-deltager havde egentlig bestemt sig for at forlade hjembyen Kolding og flytte til København for at starte på en frisk, men pludselig begyndte hun at tvivle.
– Tankerne har kørt rundt i hovedet på mig, og jeg har virkelig været frustreret. Det er en stor beslutning, som jeg skal træffe, og jeg er ærlig talt meget i tvivl, forklarede Malene dengang. 
Beslutningen blev dog taget, og Malene valgte at følge sin intuition og flytte til København for at studere videre. Det har vist sig at være et godt valg.
– Jeg er rigtig glad for at bo i København, så det er den bedste beslutning, som jeg længe har truffet. Jeg er faldet hurtigere til end forventet, så det er super dejligt, siger en glad Malene til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Frustreret ‘Paradise’-Malene: København eller Kolding?
Savner familie og venner
Selvom Malene føler, at hun har taget den helt rigtige beslutning ved at hive rødderne op og flytte til hovedstaden, så ændrer det ikke på, at hun alligevel mangler noget i København.
– Jeg savner ikke Kolding overhovedet, men jeg savner selvfølgelig mine veninder. Samtidig savner jeg selvfølgelig også min familie i Jylland, men der sker så meget herovre lige nu, at jeg ikke mærker savnet så meget endnu, forklarer Malene og tilføjer:
– Jeg har kun været i skole i én uge nu, men jeg er meget glad for det indtil videre. Jeg er kommet i en super god klasse og er allerede begyndt at snakke godt med en del af dem. Jeg tror dog, at det bliver et hårdt første semester, men det må man jo tage med.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Malene flygter fra knust hjerte
Stor støtte i ‘Paradise’-ven
Den blonde paradiso er også sikker på, at hendes gode start i storbyen skyldes, at hun har haft nogle betydningsfulde mennesker omkring sig. Især er der én person, som har været en ekstra stor støtte.
– Jeg er begyndt at snakke rigtig meget med Jack, som også deltog i ‘Paradise Hotel’ sæson 9 sammen med mig. Vi er bare venner, men jeg nyder virkelig hans selskab – han er meget sød og storhjertet, siger Malene og fortsætter:

Foto: TV3

Jack Kislov Thomsen deltog som Malene også i ‘Paradise Hotel’ i 2013 (Foto: TV3)


– Vi har siden ‘Paradise’ haft kontakt on/off, men det blev jo selvfølgelig oftere, da jeg besluttede mig for at flytte herover. Og han har været en kæmpe støtte hele vejen.
Se billederne af Malene og Jack øverst i artiklen.
Følg Malene på hendes blog HER!
LÆS OGSÅ: Her er taktikken bag Jacks dobbelte partnerskift
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.