Malene om Kasper: Nok den sværeste beslutning

Kasper og Malene fandt kærligheden i de luksuriøse omgivelser i Mexico, men hjemme i Danmark har tingene ændret sig, og Malene er 110 procent single.

Af Mikkeline Andersen - 19. september 2015 kl. 10:10

Den 17. september 2015 var det et år siden, at Malene Sandgaard og Kasper Hager gik fra hinanden efter at have fundet sammen på ‘Paradise Hotel’. ‘Paradise’-parret droppede først for et par måneder siden kontakten helt, og derfor føler Malene ikke, at hun allerede har været single i et år, fortæller hun på sin blog.
– Det er stadigvæk én af de sværeste beslutninger, hvis ikke den sværeste, jeg nogensinde har truffet! Og det er heller ikke nogen hemmelighed, at det ikke var noget let brud. Det tog rigtig hårdt på mig, og det har været en kamp at komme igennem det, skriver paradisoen.
LÆS OGSÅ: Malene Sandgaard om flytning: Den bedste beslutning
“Brændte nallerne, igen”
Selvom Malene og Kasper forsøgte at give forholdet en ny chance, da de genoptog kontakten, så er det en chance, som Malene fortryder.
– Selvom jeg normalt ikke er typen, der fortryder noget, så er det en ting, som jeg fortryder rigtig meget. Der var en grund til, at vi gik fra hinanden, og det var naivt at tro på, at tingene havde ændret sig på blot nogle få måneder. Men jeg havde rigtig svært ved at give slip, så jeg var nødt til at gøre det – for min egen skyld. At jeg så brændte nallerne på det, det var jo en chance, jeg tog, skriver Malene.
I dag er Malene 110 procent single, og den tilværelse sætter hun pris på.
– Jeg står endelig på den anden side, og jeg kan se det positive ved at være single. Jeg har i hvert fald fundet ud af, at det er bedre at være single end være i det forkerte forhold. Jeg nyder tiden for mig selv, og de fordele, som man nu har, ved at være single.
For tiden har Malene fuld gang i sin blog, og så er hun netop flyttet til Amager.
LÆS OGSÅ: Malene afslører: Var jeg gravid på ‘Paradise Hotel’?
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.