Malene og Kasper holder foredrag om 'Paradise Hotel'

‘Paradise’-parret er yderst populære, og derfor er de begyndt at holde foredrag omkring deres ophold i Mexico.

Paradise hotel
Af Mikkeline Andersen - 27. juni 2013 kl. 9:05

Kasper og Malene blev for alvor kendte ansigter i Danmark, da de indtog den niende sæson af ‘Paradise Hotel’. Malene løb med titlen som Miss Paradise, mens Kasper fik æren af at blive Mr. Paradise. Men bedst af alt, så løb de med hinandens hjerter, og den dag i dag drager de ud på klubber og holder foredrag sammen.
– Vi har været i to ungdomsklubber.I Galten, hvor Kasper kommer fra, og i Stubbæk tæt på Aabenrå, hvor jeg kommer fra, fortæller Malene til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Melissa: Jeg har taget på!
Man ser ikke alt på tv
Begge klubber har haft kontaktet ‘Paradise’-parret og spurgt, om de ikke vil komme forbi og fortælle om ‘Paradise Hotel’. Og det var de selvfølgelig friske på.
– Vi fortæller om vores ophold og nogen af de ting, som man ikke ser på fjernsyn. Formålet har mest været at få de unge til at forstå, at man ikke skal tro på alt, hvad man ser i fjernsynet, forklarer hun og fortsætter:
– Og så fortæller vi selvfølgelig, hvorfor vi meldte os. De unge har også fået lov til at spørge os om det, som de ville. Det har været super hyggeligt begge gange, og de har været så søde og imødekommende overfor os.
Så hvis muligheden byder sig for endnu et foredrag, så takker Kasper og Malene nok ja igen.
LÆS OGSÅ: Amalie jubler: Jeg har afsonet min straf
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.