Malene fra 'Sommer i Sunny Beach fortryder sin tatovering - Her & Nu

Malene fra 'Sommer i Sunny Beach fortryder sin tatovering

I sidste afsnit af ’Sommer i Sunny Beach’ fik Malene og Carina lavet en veninde tatovering. Idéen, der virkede god i deres brandert, var dog mindre fantastisk, da ædrueligheden kom over dem.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 11. oktober 2012 kl. 17:41

Malene er stadig træt af, at hun fik lavet en tatovering i en brandert. Tatoveringen er lille og uskyldig, men den er et stort problem for Malene, heldigvis var hun så fuld, at det ikke gjorde ondt.

Malene er ikke tilfreds med sin tatovering, som hun fik lavet i en kæmpe brandert. (Foto: Privat)


-Jeg er ikke glad for den. Jeg vil rigtig gerne have lavet noget hen over den, for jeg synes, den er tudegrim! Jeg griner af den og tænker på en sjov oplevelse og en god brandert, og det får mig til at tænke på en fantastisk veninde, Carina. Jeg var rigtig rigtig fuld, da jeg fik den lave,t så jeg kunne ikke mærke smerte, forklarer hun.
LÆS OGSÅ: ‘Sommer i Sunny Beach’: Vanvittig sæson! 
Derfor er det også planen, at den skal laves om, men hvad der skal ske med den, er ikke helt fastlagt.
-Jeg har tænkt på at få lavet en due, der symboliserer min familie. Vi hedder Due til efternavn. Men da jeg nævnte det for min mor, blev hun ked af det, hun synes, det er rigtig grimt at have tatoveringer på armene. Så lige nu er det stadig i overvejelsesfasen, slutter hun.
‘Sommer i Sunny Beach’ sendes hver torsdag klokken 21.00 på TV3.
LÆS OGSÅ: TOUR DE FISS’ vol.2
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.