Majse: Giv mig nye bryster

Majse fra ’Kongerne af Rømø’ har intensiveret jagten på et par nye silikonebryster, og de skal være gratis.

Af Ida Reihs Andersen - 8. oktober 2012 kl. 19:32

Majse og hendes frontparti kan følges hver mandag i ‘Kongerne af Rømø’, men den smukke pige synes ikke, at hendes bryster er store nok, og derfor drømmer hun om, at få dem lavet endnu større. Til det formål søger hun en klinik, som vil sponsorere:
– Jeg vil gerne have sponsoreret et par kæmpe sili-duds. Jeg må have en klinik, der er lidt gavmilde. Jeg vil se lækker ud i det nye år, fastslår Majse overfor Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Miami: Det gælder om at have det sjovt
Målet er en halv ’Linse’
Hvis Majse ender med at finde en sponsor, er det ikke første gang hun skal under kniven. Hun har nemlig allerede fået lavet bryster. Glæden over brysterne varede dog kort:
– Jeg elskede dem lige, da jeg fik dem lavet. Der var de dejlige, store og hævede – lige min kop te. Har haft dem i et år nu, og der bliver nødt til at ske noget. Jeg skal jo op i en halv Linse (Linse Kessler, red.), erkender Majse og fortsætter:
– De skal ikke være lige så store som Linses, så går min ryg i smadder, tror jeg.
Da Majse sidst fik lavet bryster, fik hun 350 ml. i hver. Denne gang kunne hun godt tænke sig at få 700 ml. i eller mere.
– Hvis mere kan lade sig gøre, er det klart det, jeg gør. Men da de er forholdsvis nye, tror jeg, at 700 ml er det højeste, jeg kan få i lige nu. Så må jeg jo under kniven igen om et år til to, hvis det er det, siger Majse.
LÆS OGSÅ: Knaldperlen er klar på ‘Vild med dans’
Bryster til alle
Ideen om at finde en sponsor opstod, fordi Christina, som bærer  kaldenavnet Posh i ‘Kongerne af Rømø’, har fået sine bryster sponsoreret, efter at hun medvirkede i Paradise Hotel sæson 7. Og Majse lover, at hvis hun får en sponser, så vil hun gøre god reklame:
– Klinikken kunne få det ud af det, at jeg selvfølgelig vil lave reklame for dem. Allerede nu er der mange, der har spurgt, hvor de er blevet lavet, så jeg skulle nok få skaffet dem kunder, fastslår Majse og understreger, at hun selv ville uddele bryster til alle, der ville havde det, hvis hun selv havde en klinik.
Og selvom der tidligere har været debat i medierne om, hvorvidt det er i orden, at reality-stjerner vil have ting sponsoreret, så kan Majse ikke se, at der er noget i vejen med det.
– Eftersom at man ikke har fået noget for at være med i programmet, så synes jeg, at det er på sin plads at få noget, som man kan fremvise til hele landet på en kærlig måde selvfølgelig, fastslår hun til slut.
Se ’Kongerne af Rømø’ i aften kl. 22 på Kanal 5.
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.