Maja slår fast: Slut med sex på 'Paradise Hotel' - Her & Nu

Maja slår fast: Slut med sex på 'Paradise Hotel'

Selvom den smukke blondine har et godt øje til Boris, kunne hun ikke finde på at have sex med ham.

Af Emilie Holm Egebro - 10. marts 2017 kl. 10:50

I onsdagens afsnit af ‘Paradise’ blev der rokeret godt og grundigt rundt på hotellets par. Maja og Boris endte med at stå sammen, og i torsdagens afsnit så vi tydeligt, at de begge var klar på at putte, da de lagde sig i seng.
Selvom Maja tidligere aftalte med Simone, at hun gerne måtte slå kløerne i ‘Paradise’-hunken, så slår hun dog fast, at de ikke kommer til at give den gas under lagnerne.
– Der skete ingenting mellem Boris og mig, da vi skulle sove sammen i gårsdagens afsnit. Jeg synes, han er en sød og flot fyr, men der skulle ikke ske noget mellem os nede på hotellet, da jeg ikke havde lyst til at have sex med flere, efter det der skete med Jonas, fortæller Maja og uddyber:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas fortryder sex
– Da Jonas og jeg var sammen i poolen, blev jeg rigtig ked af det efterfølgende. Både fordi jeg ikke havde lyst til at have sex på tv, men også fordi det skete så uventet, jeg var fuld og havde ikke en chance for at tænke mig om. Jeg er rigtig ked af, at det skete, som det gjorde.
Maja tilføjer dog, at hvis Jonas havde været på hotellet, kunne hun ikke afvise, at de ville være sammen igen. Eftersom han er tjekket ud, ønsker hun dog ikke længere at have sex på ‘Paradise Hotel’.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-Jonas efter sex på hotellet: Jeg gør, hvad jeg har lyst til
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-piger i ny sex-aftale
LÆS OGSÅ: Philip fortryder sex med Caroline på ‘Paradise’
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.