Maja: Mogens havde ikke fortjent at vinde - Her & Nu

Maja: Mogens havde ikke fortjent at vinde

Maja synes ikke, at Mogens er en værdig vinder – slet ikke af et program ved navn ‘Divaer i junglen’.

Af Louise Vilsbøl - 21. maj 2018 kl. 21:05

Efter en hård kamp i finalen i ‘Divaer i junglen’ måtte Maja Bruun Larsen gå slukøret derfra og se sig slået af Mogens Mortensen, som var en af de ‘rigtige mænd’, Jakob Kjeldbjerg havde sat ind i junglen for at give de vaskeægte divaer modstand. Og det ærgrer Maja, som havde kæmpet fra dag ét for at vinde.
LÆS OGSÅ: Efter dommen: Det skal der ske med Nadia Shila og Heidi nu
– Jeg synes bestemt ikke, Mogens havde fortjent at vinde. Jeg synes, der var andre, blandt andet mig selv, som måske havde kæmpet lidt mere end ham for titlen, fastslår Maja og fortsætter.
– Jeg synes egentlig, det er super plat, at det er en af mændene, der vinder, når det hedder ‘Divaer i junglen’. Især i finale-dysten havde Mogens for eksempel langt flere kræfter end mig i sidste ende. Den dyst med appelsinerne slog mig virkelig fysisk ud, jeg havde bare lyst til at give op, fordi det var så hårdt for min lille krop.
LÆS OGSÅ: ‘Diva’-Rikke afslører: Det skete der under lagnet med Mogens
LÆS OGSÅ: Her er dommen: Nadia Shila og Heidi skal i fængsel

Det var en personlig sejr

Selvom Maja indrømmer, at hun var utrolig bitter efter finalen, og hun stadig synes, det er pisse irriterende ikke at vinde titlen, så er der dog én ting, som er et plaster på såret.
–  Jeg kan sagtens unde Mogens det, da jeg ved, at han har en lille søn også, som han skal forsørge og forkæle, så det er på den anden side måske en okay vinder, lyder det fra Maja, som også selv mener, hun har vundet en smule.
– Jeg synes, det er en personlig sejr at være den sidste af pigerne tilbage, det er jeg super glad for og er pisse stolt!
LÆS OGSÅ: Caroline afslører: Jeg var på hospitalet mange gange

Det bedste og det værste

Maja er glad for, hun sagde ja til at være med i ‘Divaer i junglen’, selvom hun endte med at blive slået på målstregen. Og da Realityportalen spørger hende, hvad det bedste og det værste var, falder svaret prompte.
– Det bedste ved at være med var bestemt den udfordring, der var ved det hele. Jeg gjorde og oplevede ting, jeg aldrig selv ville have gjort, det var super grænseoverskridende, men jeg har mødt en masse dejlige mennesker, både af deltagerne men også hele produktionen bagved, som er så super søde, fastslår Maja og fortsætter:
LÆS OGSÅ: Nadia Shila og Heidi: Derfor svindlede vi
– Det værste, det ved jeg sku ikke. At jeg skulle skide i et hul måske? Ej, det var nok alt den ventetid, som der nu er, når man laver tv. Man sidder ofte i flere timer og bare glor. Og så fik vi seriøst kylling hver dag i 3 uger med almindelige hvide ris uden sovs. Jeg siger dig! Jeg kan knap nok spise kylling den dag i dag, det var så KEDELIGT at få hele tiden.
Maja har ikke flere tv-planer lige umiddelbart, men man ved aldrig, som hun siger – for den smukke og seje pige, som nu kan skrive både ‘Paradise’-babe og ‘Diva’ på CV’et synes, det er super sjovt at lave tv.
LÆS OGSÅ: Det så du ikke på tv: Sasha fik hjælp af TV3 – men det gjorde det hele meget værre