Dagens julegodte: Mai Manniche holder jul uden smykker

Smykkedesigner og direktør, Mai Manniche, kendt fra TV3-programmet ‘Kræsne Købere’, holder jul uden arbejde, men med ro og kærlighed.

Af Signe Mai Kærsgaard - 22. december 2013 kl. 09:04

Mai Manniche er kendt fra tv-programmet ‘Kræsne Købere’. I hverdagen er hun smykkedesigner og kreativ direktør i smykkefirmaet JEWLSCPH. Og i julen er der gang i salget hos smykkefirmaet, når folk skal finde gaver til deres nærmeste. Alligevel kobler smykkedirektøren fra sidst på måneden, og nyder julens kærlighed, mens hun holder jul i fred og ro med familien.
– Julestemning for mig er tid med familien. Jeg bliver virkelig bekræftet i, hvor meget min familie og det at omgive sig med kærlighed betyder for min livskvalitet og velvære. Julen er hjerternes tid, siger Mai Manniche til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Fetterlein om ‘Saselines bekendelser: Jeg tænker på vores søn
Julen er god for smykkesalget
I julen står den på alverdens overraskelser og gaver i de danske hjem. Ifølge Mai, er smykker en af de mest personlige gaver, og derfor går det godt for JEWLSCPH, når julen banker på døren.
– Jul er den vigtigste sæson i forhold til salget af mine smykker. Det er altså bare noget andet at få et særligt udvalgt smukt smykke frem for en sweater, forklarer Mai.
LÆS OGSÅ: Realityjulefrokost på ‘Kays Upstairs’ 
Holder fri fra smykkerne i julen
På trods af den travle juletid i smykkefirmaet, har Mai valgt at holde helt fri op til jul og efter, simpelthen for at have tid til julehygge med familien.
– Juledagene er de eneste dage i løbet af året, hvor jeg holder HELT fri. Det vil sige nul mails, og telefonopkald. Jeg nyder meget de dage, og får virkelig ladet op, gået lange ture med familien og nydt den fred og ro, der virkelig sænker sig over landet, siger hun og tilføjer, at hun skal holde jul med sine forældre, bror og deres hund, Molly.
LÆS OGSÅ: Nicolai Schwartz: Anbefaler ‘Tvillingerne og Julemanden’
Smykkedirektørens juleønske er ikke smykker
Selvom salget af smykkerne i JEWLSCPH har det godt i december måned, og Mai derfor hvert år bekræftes i, at smykker er en god julegave, står smykker ikke øverst på hendes egen ønskeseddel.
– Jeg forkæler jo mig selv med smykker løbende, så som én af de eneste kvinder, er det ikke smykker, der ligger til mig under juletræet, siger Mai hun.
Udover smykker har Mai en stor kærlighed til kunst. Derfor er det i år kunst, som er det største juleønske.
– I år står et meget smukt maleri fra ‘Thierry Feuz’, som kan fås hos Galleri Christoffer Egelund, højt på min ønskeliste. Så det bliver spændende at se, om det ligger under juletræet, slutter hun.
Du kan vinde et yndigt sæt smykker fra Mai i denne uges adventskonkurrence. Deltag i konkurrencen HER.
Få flere tips om smykker og styling på hendes blog: www.maimanniche.dk
LÆS OGSÅ: Kasper Johansen: Derfor er ‘Fristet’ ikke længere på skærmen
Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.