Mai Manniche kommenterer på ægteskabsrygter med ‘Robinson’-stjerne

‘Beauty Bossen’ er forbløffet over, hvor hurtigt rygterne florerer i lille Danmark.

Af Lærke Stræde - 15. juni 2020 kl. 16:40

Følger man godt med på Instagram, har man måske allerede studset over de billeder, der florerer af en storsmilende Mai Manniche i hvid brudekjole tæt omslynget med Jaffer Janjooa fra sidste sæson af ‘Robinson Ekspeditionen’. Vidste man ikke bedre, skulle man tro, at de to realitystjerner var blevet gift. Nu forklarer Mai Manniche historien bag billederne.

– Bare rolig venner, jeg er stadig ledig på markedet. Det var en noget slukøret journalist, jeg havde i røret tidligere. Vedkommende havde hørt rygter om, at jeg var blevet gift i går. Det var jeg også – hele fire gange, men dog kun på fotos i forbindelse med vores fotoshoot med fokus på bryllup og de perfekte smykker til bruden og gommen, skriver Mai Manniche på sin Instagram.

LÆS OGSÅ: Teitur og Jonass er klar til mere tv

Modellen, der var booket til fotoshootet, var ingen andre end Jaffer Janjoo, som i forvejen er et kendt ansigt fra hans deltagelse i ‘Robinson Ekspeditionen’ i 2019. Det skulle ikke være første gang, at to realitystjerner slog pjalterne sammen, så derfor fik ægteskabsrygtet hurtigt to ben at gå på.

– Gommen var Jaffer Janjoo – en super smuk og ikke mindst professionel model. Rygter går stærkt i lille Danmark. Jeg glæder mig til at vise jer de endelige billeder, skriver Mai Manniche.

LÆS OGSÅ: Anna og Oliver: Vi er ikke et af de realitypar, der kun holder et år

Glæder sig til den store dag

Selvom det i denne omgang ikke blev et forpligtende bryllup, hun deltog i, så fik ‘Beauty Bossen’ en forsmag på, hvad der forhåbentlig venter hende en dag.

– Jeg skal da være ærlig at sige, at jeg følte mig godt tilpas som brud, så jeg glæder mig for vildt til den dag, det er “for real”, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Vidste du det? Tyrens skjulte talent

Se opslaget herunder, hvor Maj Manniche kommenterer på ægteskabsrygterne

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Bare rolig venner, jeg er stadig ledig på markedet ? Det var en noget slukøret journalist jeg havde i røret tidligere, vedkommende havde hørt rygter om, at jeg var blevet gift i går ? Det var jeg også – hele fire gange, men dog kun på fotos i forbindelse med vores fotoshoot med fokus på bryllup og de perfekte smykker til bruden og gommen. Gommen var @janjooajaffer – en super smuk og ikke mindst professionel model ? Rygter går stærkt i lille Danmark ❤️ Jeg glæder mig til at vise Jer de endelige billeder ?? PS jeg skal da være ærlig at sige, at jeg følte mig godt tilpas som brud, så jeg glæder mig for vildt til den dag det er “for real” ? . Don’t worry friends, I’m still available ? It was a devastated journalist I had in the Phone earlier, he had heard rumors that I had been married yesterday ? So was I – four times, but only on photos at our photoshoot focusing on wedding and the perfect jewellery for the bride and groom. The groom was @janjooajaffer – a super beautiful and not least professional model ? Rumors are going fast in Denmark ❤️ I look forward to showing you the final pictures ?? #jewlscph

Et opslag delt af Smykkedronning Mai Manniche (@maimanniche_jewlscph) den

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Sólbjørg Skoubo har tabt sig 18 kilo

LÆS OGSÅ: Bro afviser langvarigt rygte