Mai Manniche fratages post efter kontroversielle udtalelser

Mai er blevet droppet med øjeblikkelig virkning fra sin post som ambassadør i Psoriasisforeningen på grund af sine kontroversielle udtalelser om corona.

Af Lykke Buhl - 23. marts 2020 kl. 13:20

Mai Manniche har siden efteråret været ambassadør for Psoriasisforeningen. Mai Manniche lider selv af sygdommen, men nu er hun blevet afsat fra posten i foreningen med øjeblikkelig virkning.
– Vi kan ikke leve med, at en af foreningens samarbejdspartnere, Mai Manniche, spreder historier, der forsøger at tale krisen ned. Det er efter foreningens opfattelse direkte undergravende for det sundhedssystem, vi er så afhængige af, fortæller foreningens landsformand, Sten Svensson i en pressemeddelelse som baggrund for, at samarbejdet måtte ophøre.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! ‘Ex on the Beach’-babe scorer kendt sanger

Mai Manniche: Jeg er ikke blevet fyret!

Mai Manniche og hendes mor, læge Vibeke Manniche, har den seneste tid delt flere indlæg, hvor de beskriver, at coronakrisen og håndteringen af den er for overdreven. Indlæggene har mødt meget kritik, og nu har de også fået konsekvenser for Mais arbejde i Psoriasisforeningen.
– Først og fremmest er jeg ikke blevet “fyret” – det kræver en ansættelse. Jeg har haft et samarbejde og lavet frivilligt arbejde for Psoriasisforeningen, understreger Mai overfor Realityportalen.
LÆS OGSÅ: UH! Nu er kønnet på Geggos baby afsløret
I pressemeddelelsen fra Psoriasisforeningen fremgår det, at foreningen har været i dialog med Mai Manniche, hvorefter samarbejdet er ophørt med øjeblikkelig virkning.
I et nyt blogindlæg af Mai Manniche, fortæller hun dog, at hun ikke anede, at pressemeddelelsen ville komme ud, og at hun synes, udtalelserne deri er “grimme”.
– Jeg vil fortsat gøre mit for at fremme viden og indsigt i psoriasis, men selvfølgelig fraråde alle nogensinde at samarbejde med Psoriasisforeningen, skriver Mai, der mener, at hun burde have lov til at benytte sin ytringsfrihed.
LÆS OGSÅ: Trodsede statsministerens advarsel: Sofie Linde og Petra Nagel hamstrede i Aldi
Herunder kan du se Mai forklare sin holdning og forsvare sig mod den massive kritik, hun har mødt for den

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘For lækker til love’ inviterer ny pige ind i klassen

Hvad synes du om Mais holdning til coronakrisen?

View Results

Indlæser ... Indlæser ...

LÆS OGSÅ: Kæmpe krise: Amalie fyret med øjeblikkelig virkning 
LÆS OGSÅ: Janni deler glædelig nyhed: Det har vi brug for i de her tider