Mai Manniche flytter

I dag får Mai nøglerne og flytter ind i sin nye lejlighed. Hun har allerede planer for, hvordan hjemmet skal indvies.

Af Caroline Grønne Wigdal - 24. juni 2020 kl. 13:08

Den 36-årige smykkedronning har siden 2017 boet i en lejlighed i Charlottenlund, og her har hun været glad for at bo – men der har dog hele tiden manglet noget, som nu er årsagen til, at hun flytter.

– Jeg vil gerne have en altan. Jeg flytter 100 meter væk fra der, hvor jeg har boet til nu, fortæller Mai Manniche til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

Hun nåede at bo i den gamle lejlighed i to år og endte med at sige den op, inden hun havde fundet noget nyt. Mai har kigget på mange lejligheder i Charlottenlund-området, men det har været svært at finde den helt rigtige. Hvis hun ikke havde nået at finde en bolig, så var hun flyttet hjem til sine forældre. Men heldigvis fandt hun for en uge siden den nye lejlighed, som hun i dag flytter ind i.

Selvom Mai Manniche er meget glad for Charlottenlund, hvor mange af hendes rigtig gode venner også bor, så kiggede hun også på andre bydele i København. Blandt andet Nordhavn og på Amager Strandvej.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise Hotel’-stjerne åbner op om forhold med psykisk og fysisk vold

– Det er dog slet ikke mig, selvom der er lækre og billigere lejligheder. Amager er bare ikke lige mit område, ligesom jeg heller ikke kunne drømme om at flytte til Bryggen, siger hun.

Giver gerne en rundvisning

Mai Manniche vil blandt andet indvie sit nye hjem med en række events, og hun åbner gerne dørene op for dem, der har lyst til at være en del af arrangementet og få en rundvisning i hjemmet og i byen.

LÆS OGSÅ: Husker du Ciano? Her er han i dag

– Det bliver små, eksklusive events med maks 15 gæster, som jeg så går en tur med, viser mine spots og fortæller om, hvorfor området inspirerer mig som designer og forretningskvinde. Vi ender så i min lejlighed, hvor jeg byder på bobler, og man kan stille spørgsmål. Jeg kalder dem Walk’n’inspire, fortæller Mai.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor