Mai Manniche efter shitstorm: Afvist af veninde gennem 15 år

Mai Manniche har fået et opkald fra en gammel veninde, som hun bestemt ikke havde set komme.

Af Rikke Lynge - 25. februar 2020 kl. 16:00

Mai Manniches navn har været en del fremme i pressen den seneste tid efter smykke-dronningens udtalelser om tidligere forhold til ‘X Factor’-dommer Thomas Blachman og Aquamanden Søren Rasted. I et nyt opslag på Instagram ser det ikke ud til, at udtalelser af nogen art preller af på beauty bossen.
LÆS OGSÅ: Mai Manniche om fortid med Blachman og Rasted: Derfor skrev jeg det
– Livet er op og ned, ind og ud. Og guderne skal vide, at jeg oplever en hel del. Rigtig rigtig meget er godt, og jeg er dybt taknemmelig for og stolt af mit liv, det jeg har skabt og fortsat skaber. Men desværre ser jeg også nogle gange sider af mennesker, der taler bag ens ryg og fortæller løgne.
LÆS OGSÅ: Linse og Mai Manniche i nyt skænderi: Hun kaldte mig mær
Til Realityportalen fortæller Mai, at opslaget ikke er skrevet generelt, men at det er til én bestemt person.

Mai Manniche og Claire Ross-Brown til premiere på filmen Kartellet, Imperial.
(Foto: Michael Stub)


– Jeg var i morgen inviteret til lancering af Claire Ross-Brown brand, men i går ringede Elisa Lykke og beder mig blive væk, fortæller en chokeret Mai og fortsætter:
– De (Elisa Lykke og Claire Ross-Brown red.) er blevet enige om, at jeg er for spændende for pressen på grund af mit opslag forrige lørdag og dermed vil tage fokus fra Claire.
LÆS OGSÅ: ‘Badehotellet’-stjerner: Vi er som søstre

Veninder gennem 15 år

Mai er dermed ikke længere velkommen til Claires arrangement, hvilket skuffer Mai meget.
– Det er af en veninde, troede jeg, som jeg har støttet og hjulpet i tykt og tyndt gennem snart 15 år. Det er selvfølgelig meget skuffende og trist og en tarvlig opførsel. Det er simpelhen ikke i orden, siger Mai om Claires beslutning.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Ny ‘Paradise’-babe tjekker ind: Jeg har hele pakken
Mai er ligelede skuffet over, at Claire ikke ringer til hende selv og giver beskedet.
– Elisa ringede først, hvilket jeg også synes er helt vildt. At Claire ikke selv kunne ringe først er helt uacceptabelt og meget skuffende.

Alt spiller ikke, som det skal

Ifølge Mais udtalelser på Instagram tegner der sig et mønster hos de mennesker, der taler usandt.
– Jeg har dog med tiden lært mig selv, at mennesker, der opfører sig sådan, har et problem. At noget i deres liv ikke fungerer. Det kan være økonomi, sexlivet eller noget helt tredje. Det er ofte også dårligt selvværd. Kort sagt, alt spiller ikke, som det skal, fastslår Mai i sit opslag.
LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’: Sådan har vi det med hinanden uden for programmet
Ifølge Mai har hun lært at skubbe den slags mennesker ud af sit liv, hvis de ikke er i stand til at sige undskyld.
– Det eneste tidspunkt, jeg er trængt op i en krog, er, når jeg selv vælger at sidde der for at flashe mine smykker, skriver Mai i opslaget på Instagram.
Mai forventer en undskyldning fra Claire, når alt har lagt sig.
– Jeg vil fint kunne acceptere en undskyldning, men ellers er det venskab slut. Sådan behandler man hverken venner eller fjender, fortæller Mai til Realityportalen.
Claire Ross-Brown og Elisa Lykke ønsker ikke at kommentere på sagen. 
LÆS OGSÅ: HOT NEWS! Ny ‘Paradise’-babe tjekker ind: jeg har hele pakken