Mai Manniche: Cengiz lyver - Her & Nu

Mai Manniche: Cengiz lyver

Hvem lyver, hvem kommer med injurier, og hvorfor sælger Mai Manniche nu igen Geggos forlovelsesring?

Af Louise Vilsbøl - 3. juni 2019 kl. 20:53

Tidligere i dag slog Cengiz Salvarli fast i et Instagram-opslag, at ringsagen endelig var slut, og han havde fået sine penge igen efter to års kamp mod Mai Manniche. I samme ombæring opfordrede han andre til at tænke sig godt om, inden de købte smykker hos Mai Manniche, og det har nu fået hende til at reagere.
– Lad mig slå fast med syvtommersøm – vi har ALDRIG snydt nogen og kunne aldrig drømme om at snyde nogen. Når Cengiz Mads Salvarli atter kommer med så injurierende udtalelser, handler han åbenlyst i ond tro og lyver. Igen, skriver hun på sin blog og fortsætter:
– Jeg designede og solgte en fantastisk flot diamantring til Cengiz Mads Salvarli. Den blev skabt i kærlighed og som hyldest til kærlighed. Geggo kunne ikke lide den type ring. Fair nok. Men det medførte en sag i Forbrugerklagenævnet, som vi selvfølgelig gerne havde været foruden. Her blev det slået fast, at diamanten rent faktisk var større end oplyst ved købet (takket være forsigtighedsprincippet), og at kvaliteten var præcis som oplyst ved købet. Vi har aldrig snydt nogen og kunne ikke drømme om at snyde nogen!
LÆS OGSÅ: Få hele historien om Geggos forlovelsesring

Artiklen fortsætter under videoen, hvor man kan høre Mai Manniche være i chok over beskyldningerne om, at hun skulle have købt følgere.

LÆS OGSÅ: Har Mai Manniche svindlet? Her er facts og svar

Geggo: Mai lyver hele tiden

Om Mai Manniche har ønsket at snyde nogen, skal ikke kunne siges, men at historien om at hele ringsagen skulle være udsprunget af, at Geggo var utilfreds med sin forlovelsesring er pure opspind, understreger ‘Familien fra Bryggen’-stjernen.
– Mai Manniche er en presset kvinde for tiden, og det forstår jeg godt. Både med en forretning der går så dårligt økonomisk og så alt det modvind efter at have snydt ikke kun Cengiz men også andre, og at der nu bliver sat fokus på det. Men hun bør måske prøve at gribe tingene anderledes an end at lyve hele tiden, fastslår Geggo og fortsætter:
– Jeg har faktisk altid ønsket mig en ring med en sten holdt af grabber, en prinsessering som den jeg fik. Dog selvfølgelig hvor grabberne ikke gik op efter 14 dage og rev i mit hår – but you get the point. Jeg aner ikke, hvorfor hun pludselig påstår, jeg ikke kunne lide den, jeg tror, hun er en desperat kvinde. Hvis jeg var hende, ville jeg overveje et karriereskift.
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babes kæreste er død: Han ser ikke vores børn vokse op

Mai Manniche: Derfor sælger vi ringen til 40.000 på DBA

Kort efter Cengiz’ opslag, hvor han fortalte, at han havde fået sine penge igen, begyndte der at florere en annonce fra DBA, hvor Mai Manniche havde sat Geggos forlovelsesring til salg for 40.000 kroner. Her stod i annoncen, at den var vurderet i nypris til 160.000 – og altså ikke de 25.000, som Forbrugerklagenævnets ekspert vurderede ringen til at være værd.

Foto: DBA


Mai Manniche slog dog allerede fast efter afgørelsen, at hun mente ekspertens pris var helt forrykt, idet man købte et brand, og det kan man ifølge Mai Manniche ikke sætte en pris på på den måde. Hun forklarer dog i dag, hvorfor man nu kan købe ringen til en fjerdedel af den pris, hun selv mener, den er værd.
LÆS OGSÅ: Linse raser mod TV3: Det er totalt til grin
– Vi har indgået forlig og betalt 80.000 tilbage til Cengiz Mads Salvarli. Derfor har vi også fået den smukke ring tilbage og sælger den brugte ring til halv pris. Vi mener fortsat, at ringen skulle have været meget dyrere, og det betyder også, at man kan købe den brugte ring, som blev skabt i kærlighed som hyldest til kærlighed.
– Når Cengiz Mads Salvarli atter siger, vi har snydt, lyver han, og han har gjort det før. Cengiz Mads Salvarlis løgne har tidligere medført, at ikke mindst TV3 fik et hak i tuden af Ofcom, fordi vi klagede over injurierne, og de blev tvunget til at tage programmerne af. Det har han tydeligvis ikke lært noget af.
CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

Hvem kommer egentlig med injurier?

I sit blogindlæg slår Mai Manniche fast, at Cengiz kommer med injurier, når han insinuerer, at hun snyder sine kunder. I samme ombæring kalder hun dog Geggo og Cengiz for en bande, siger at Cengiz lyver, kalder ham ubehagelig og insinuerer, at han ikke er et ordentligt menneske. Derfor har Geggo og Cengiz svært ved ikke at ryste på hovedet, når Mai Manniche gang på gang råber injurier.
– Injurierne startede allerede da hun skrev Cengiz havde truet hende, naturligvis uden at fremlægge beviser. Hun er enormt dobbeltmoralsk, og hun ved lige så godt som jeg, at hun ikke er i en position, hvor hun kan vælge og vrage sine kunder, hendes økonomi er rædselsfuld, hendes regnskab er en katastrofe, fastslår Geggo og tilføjer:
– Når det så er sagt, så tænker jeg, at Cengiz overlever, at hun ikke ønsker ham som kunde. Jeg tror hellere, han vil grave sin arm af med en teske end at sætte sine ben i hendes butik igen.
Læs hele Mai Manniches blogindlæg HER.
LÆS OGSÅ: Geggo afslører: Så meget af vores liv bliver filmet