Mai Manniche er babyskruk: Jeg vil adoptere

På trods af den travle hverdag, er den succesfulde karrierekvinde klar til et nyt familiemedlem.

Af Helle Bill Madsen - 27. oktober 2016 kl. 16:25

Det er en tårnhøj tidligere model, nu benhård karrierekvinde, i høje stiletter og stram lædernederdel, der åbner døren i den lille hyggelige lejlighed på Østerbro.

32-årige Mai Manniche, der er designer og direktør for JEWLSCPH, sagde for flere år siden, at hun aldrig skulle have børn. Der var simpelthen ikke plads til det i hendes travle liv. Nu er Mai blevet ældre og har ændret mening. Selvom hun endnu ikke har fundet den perfekte mand til rollen som far, så har hun taget en beslutning.

– Jeg er klar til selv at adoptere, for jeg vil være mor. Jeg har ikke noget specielt behov for at få en pige, som har mine lange stænger, og jeg kan ikke se mig selv være gravid i ni måneder, men jeg har en stærk lyst til at blive mor. Jeg tror på, at barnet kan blive, som man gerne vil have det med masser af kærlighed og omsorg. Jeg har et meget tæt forhold til min mor, og jeg ved, at hun har et stærkt ønske om at blive mormor, så jeg vil få masser af støtte fra hende. Min mormor fik min mor uden at min morfar var der, og hun opdrog min mor alene, fortæller Mai, som i løbet af det sidste års tid er blevet helt babyskruk af alle babyerne i venindekredsen.

– Min gode veninde Tina Lund er gravid med nummer to, og min anden veninde Julie Steincke har lige født en dejlig søn, som hun har fået uden at have en far i hverdagen. Det kan sagtens lade sig gøre at fortsætte sin karriere, selvom man får et barn. Vi er et familiefirma i JEWLSCPH, og jeg har gode medarbejdere, så jeg kan godt få tid til tage fri og rejse Indien og adoptere, når tiden er rigtig, siger Mai.

LÆS OGSÅ: Ung mor afslører vild nyhed: Jeg venter tvillinger

Min lejlighed på Østerbro er blevet for trang, så den er til salg. Nu kigger jeg efter en stor lejlighed med en skøn altan og plads til barneværelse. (Foto: Bo Nymann )

Min lejlighed på Østerbro er blevet for trang, så den er til salg. Nu kigger jeg efter en stor lejlighed med en skøn altan og plads til barneværelse. (Foto: Bo Nymann )

En pige fra Indien

Mai vil adoptere en pige fra Indien, og det er ikke tilfældigt valgt. Gennem de sidste 10 år har Mai og hendes mor rejst til Indien, hvor JEWLSCPH-smykkerne bliver produceret under ordentlige forhold.

– Jeg er blevet PLAN-fadder til en 15-årig pige, Laxmi, som bor i Indien. Jeg betaler for, at hun kan få en uddannelse og ikke bliver gift bort. Hun skal have nogle ordentlige levevilkår, så hun kan få opfyldt sin store drøm om at blive læge, ligesom begge min forældre er. Hun har skrevet i sit brev til mig, at hun elsker lyserødt og pink, så hun er den perfekte pige for mig. Der er nu et menneske i mit liv, som har brug min støtte. Det er dejligt at tage ansvar for en andens liv. Næste gang jeg skal ned til JEWLSCPHs fabrikker i Jaipur, så vil jeg besøge hende, fortæller Mai.

Smykkedesigneren havde sammen med PLAN lavet et par øreringe i forbindelse med FNs Internationale Pigedag 11. oktober. Mai donerer 50 kr. for hvert solgt par til PLANs arbejde for at bekæmpe tvangsægteskaber.

LÆS OGSÅ: Højgravide Tina Lund afslører lillepigens navn

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.