Mai-Britt Vingsøe 50 år: Jeg har prøvet det hele - Her & Nu

Mai-Britt Vingsøe 50 år: Jeg har prøvet det hele

Mai-Britt Vingsøe er blevet 50 år, og hun har bestem ikke spildt sit liv.

Af Katrina Rosendal og Nina Faber - 15. februar 2020 kl. 19:58
Glade kollegaer var klar med god musik – deriblandt Mads Langer i levende live – flag og gaver i radioen, da Mai-Britt Vingsøe torsdag i sidste uge kunne fejre sin 50-års fødselsdag.
– Man er jo privilegeret, for jeg synes simpelthen, at der er så meget sygdom og død og ødelæggelse. Så i virkeligheden er jeg jo meget privilegeret, at jeg er omgivet af venner og familie, og at jeg er rask og rørig, lød det fra Mai-Britt.

Mai-Britt Vingsøe fylder 50 år og fejres på Radio Nova. (Foto: Klaus Bo Christensen)


LÆS OGSÅ: Mascha i chok efter køb af lejlighed: Fremmed mand flytter ind
Fødselaren blev vækket meget tidlig morgen med sang og morgenmad af sine tre børn og sin mand, Ole Haugaard, inden hun kunne fortsætte fejringen i GO’ NOVA-studiet, hvor hun er morgenvært.
– Jeg synes, at det er dejligt, men jeg må også indrømme, at jeg har frygtet at fylde 50. Det er det der med, at jeg er på vej ind i mit livs efterår. Jeg er ved at være ved toppen af stigen. Det er det, der er hårdt, det er ikke alt det med, at man bliver gammel og får rynker, forklarede Mai-Britt til HER&NU.
LÆS OGSÅ: Forelsket Gunnvør rødmer: Jeg har det rigtig godt
En ting er dog sikkert. Den tidligere model og tv-vært har bestemt ikke spildt tiden, og hun har oplevet mere end de fleste på de forgangne 50 år.
– Det er vildt, når jeg tænker på, hvad jeg har oplevet. Jeg har sprunget i fladskærm, paraglidet og svømmet med hajer. Jeg har prøvet det hele, grinede radioværten.
Efter den fornemme fejring fra medværter og lyttere i radioen, kunne Mai-Britt se frem til en rolig dag omgivet af familien, mens den dagen efter stod på et brag af en reception.
LÆS OGSÅ: Remee afslører stor hemmelighed: Er i dialog med universet