Casper giver ‘Magic Mike’-show: Det var på tide at tage opmærksomheden tilbage

Casper Berthelsen slår sig i den grad løs i dagens afsnit af ‘Bachelor’.

Af Rikke Lynge - 23. juni 2021 kl. 16:55

I dagens afsnit af ‘Bachelor’ på TV 2 Play får pigerne en helt ny side og se af ‘Casper’. Han har nemlig forberedt et lille intimshow for pigerne efter dagens havefest.

– Det er Bachelors vendepunkt, der sker i denne uge, som næsten får det seneste twist til at blegne lidt, fortæller Casper til Realityportalen og fortsætter:

– Jeg havde lyttet til kvinderne undervejs i programmet, som havde ytret ønske om, at de godt kunne tænke sig at se en mere vild side, og det ville jeg gerne vise kvinderne ved at træde lidt ud af min komfortzone.

LÆS OGSÅ: ‘Bachelor’-babe afslører særlig aftale med produktionen

Casper giver Magic Mike show i ‘Bachelor’ (Foto: TV 2 Play)

Casper kommer derfor tilbage til pigerne efter havefesten for at give dem et show og for at vise pigerne en ny side af sig selv.

– Aftenen før nærstuderede jeg dance moves fra ‘Magic Mike’ på YouTube, og så øvede jeg mig bare super koncentreret og dedikeret i to timer hjemme i det Bachelorhus, hvor jeg boede. Jeg tænkte, at nu havde jeg givet Bachelor nummer to masser af tid og rum til at vise, hvem han var over for kvinderne, og jeg følte, at nu var det på tide at tage opmærksomheden tilbage, forklarer Casper, der fik de reaktioner, han havde håbet på.

LÆS OGSÅ: Uhh: Nynne taler ud om graviditet

– Jeg er jo meget koncentreret i øjeblikket med min dans, men når jeg ser kvindernes reaktion bagefter og deres udtalelser, så er det nærmest den vildeste reaktion til dato i programmet. Det var fedt at se, og det tog programmet til nye højder.

Pigerne er vilde med Caspers overraskelse i ‘Bachelor’ (Foto: TV 2 Play)

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe mobbes: Forstår det ikke

Intet med Jaffer at gøre

Ifølge Casper har hans show intet med Jaffers entré i programmet at gøre, han ville have vist den side af sig selv alligevel, da pigerne har i løbet af programmet har efterspurgt at se en mere vild side fra Casper, hvilket han viser dem i dagens afsnit.

– Nu havde jeg jo vist denne her pæne side af mig selv, men der er jo så meget mere gemt bag det pæne ydre. Nu fik de lov at se den maskulinitet og sex appeal, som de har manglet. At der kommer en ny Bachelor ind ændrer ikke min indstilling. Jeg har stadig behov for at vise, hvem jeg er, og at jeg tør træde ud af min komfortzone og er villig til at gøre en indsats, forklarer Casper.

Se dagens afsnit på TV 2 Play, hvor der også bliver uddelt ‘Bachelors’ første kys på dansk tv.

LÆS OGSÅ: Caroline Wozniacki viser VILD krop frem efter fødsel

LÆS OGSÅ: UHH! Mathilde og Remee har været til kønsscanning

Læs mere om