Vandt forklædet – og opmærksomheden: Bestormes af kvinder - Her & Nu

Vandt forklædet – og opmærksomheden: Bestormes af kvinder

Det strømmer ind med beskeder i Mads’ indbakke, efter han hver lørdag kan følges i ‘Den store bagedyst’.

Af Jan Körner - 24. oktober 2020 kl. 21:00

Det var Mads Eg Andersen, der blev Mesterbager i aftenens udsendelse og dermed fik det eftertragtede forklæde, der signalerer, at han var den bedste i aftenens dyst.

Men det er ikke det eneste, aarhusianeren har vundet under sin deltagelse i ‘Den store Bagedyst’. Han er også løbet med de kvindelige seeres hjerter.

LÆS OGSÅ: Amalie: Jeg er sammen med Mikkel

For siden han dukkede op i kagedysten, har hans indbakke været rødglødende med henvendelser fra kvinder, der synes, han er sød.

– Der har da været tilbud. Det er beskeder som at ’du er sød’, eller du er ’et godt stykke bagværk’ og ’skal vi drikke kaffe?’, fortæller Mads Eg Andersen til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Landmand søger kærlighed’-par er blevet gift

Er optaget

Han vurderer, at han har fået mellem 30 og 40 breve fra kvinder, der godt kan lide ham. Men de kan glemme alt om et møde med ungersvenden.

– Jeg har allerede en kæreste. Og vi har haft det sjovt med at læse beskederne sammen herhjemme. Og hun tager det godt. Hun er ikke bange, siger Mads, der afviser, at der har været seksuelle tilbud i stakken af henvendelser.

LÆS OGSÅ: Nu sætter Amanda ord på Nicklaes’ forhold til Line Maria

De fleste, der følger ’Bagedysten’ er ikke et sekund i tvivl om, at Mads Eg Andersen er en af de bedste til at kreere lækre og fantasifulde kager. Alligevel var det først her til aften, at han løb med titlen ’Mesterbager’.

– Ja jeg har tænkt over, hvornår jeg ville få forklædet. Men alting til sin tid, lyder det fra Mads, der ikke var sikker på, han ville vinde aftenens dyst.

– Man ved det jo aldrig. Men jeg følte, at nu måtte den være der. Der var ikke sat en finger på meget, siger vinderen, der ikke er meget for tanken om at skulle give forklædet fra sig igen.

– Jeg holder det i et jerngreb. Så må tiden vise det.

LÆS OGSÅ: Landmand Mads forlod kræftsyg kæreste: Jeg har fortrudt mange gange