Mads Mikkelsens guldrandede tjans: Reklamemillionær - Her & Nu

Mads Mikkelsens guldrandede tjans: Reklamemillionær

Der er gode penge at tjene, når man er en succesfuld skuespiller i Hollywood, men en stor del af Mads Mikkelsens formue er faktisk indtjent gennem reklamer.

Af Jan Körner - 7. juni 2020 kl. 09:58

Selv om Mads Mikkelsens bankrådgiver klapper begejstret, hver gang han lander en stor rolle i Hollywood, så klapper han nok ekstra højt, når skuespilleren sætter sin underskrift på en reklamekampagne.

For Mads Mikkelsen er landets ubestridte konge, når det kommer til at tjene penge på sit ansigt og berømmelse. De seneste fem år har han tjent intet mindre end 72.506.833 kroner på at reklamere for blandt andet Carlsberg, Sund & Bælt samt BoConcept. Det viser en gennemgang, HER&NU har foretaget af regnskaberne fra det firma, der håndterer reklameindtægterne.

LÆS OGSÅ: Ung mor deler ærlig video på Instagram: Vejer tæt på 100 kilo

Efter en særdeles stille start i 2014, hvor indtægten var på mindre en en million, er den eksploderet og udgjorde således sidste år 20.144.755. Trods det høje beløb var det ikke engang Mads Mikkelsens rekordår. Det var året før, hvor firmaerne betalte ham 29.817.191 kroner for at få lov til at bruge hans ansigt til at sælge deres produkter.

– Mads er en dyr herre, men han er pengene værd, sagde Stig Elling således, da Star Tour brugte skuespilleren.

– Jeg var stolt over, vi fik Mads med på vognen. Han er en person, vi alle ser op til. Han er en af de ypperligste skuespillere, og så var han allerede på det tidspunkt kendt i alle de nordiske lande. På den måde var han MANDEN, fortalte Stig Elling.

LÆS OGSÅ: Mille Dinesen er blevet single

LÆS OGSÅ: De blev ‘Gift ved første blik’ i 2018: Sådan går det dem i dag