Mads Holger forstår intet: Hvorfor skal vi altid se jeres patter?

Mads Holger er ved at være godt træt af altid at se på Nikita Klæstrups og Stine Kronsborgs bryster.

Af Jeanet Rosenkjær Horstmann - 28. april 2016 kl. 14:55

I denne uge i ‘Til middag hos’ møder fire kontroversielle mennesker hinanden, og det kommer ikke til at gå stille for sig. Stine Kronborg og René Dif har ikke set hinanden, siden de var kærester. Mads Holger er ikke stor fan af nøgenhed, og Nikita Klæstrup har netop medvirket i ‘Paradise Hotel’ – konflikterne er uundgåelige.
LÆS OGSÅ: Er René Dif far til Nikita Klæstrup?
I aften er det sidste gang, at de fire mødes, og den lejlighed benytter Mads Holger sig til at få stillet et spørgsmål, som han længe har undret sig over.
– Jeg skrev en kronik for et stykke tid siden, hvor jeg skrev, at god kommunikation handler om at få sit budskab ud – det giver sig selv – uden til formålet at betjene sig af skandale, siger han i afsnittet og kigger mod Nikita Klæstrup og Stine Kronborg.
– I to, som jeg nu har stiftet bekendtskab med. Hvorfor skal vi altid se jeres patter? fortsætter han til stor morskab for René Dif.
I klippet herunder kan du se, hvordan Nikita Klæstrup og Stine Kronborg reagerer på spørgsmålet, inden du kan se hele programmet i aften klokken 19:00 på TV3.

GALLERI: Stærke Stine Kronborg viser det hele
GALLERI: Nikita Klæstrup amok til ‘Paradise’-premiere
LÆS OGSÅ: Nikita Klæstrup: Nægter at kalde søsters baby ved navn
Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.