'Maddysten'-familie var tæt på at aflyse deltagelse: DR fløj Victor hjem

Det var tæt på, at den populære familie slet ikke kunne medvirke i programmet.

Af Lykke Buhl - 22. april 2019 kl. 13:55

Der hænger efterhånden mange billeder på familien Gadtofts køleskab i ‘Maddysten’. Men faktisk var den elskelige og strategisk anlagte familie, der består af 18-årige Victor Emil, 22-årige Karen-Elisabeth og mor Marlene på 48, lige ved at måtte melde afbud.
Som deltager i ‘Maddysten’ skal man nemlig skrive under på en kontrakt om, at man møder op til alle de programmer, man er med i, samt finalen, hvor alle deltagerne samles igen. Og både deltagelsen i første program OG finalen var familiens yngste mand Victor ved at få spoleret.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Mig og min mor’-stjerne er gravid

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan se, da Julie Zangenbergs cookies fik en lidt uheldig form.

LÆS OGSÅ: Blomsterberg og manden kæmpede for ægteskabet: Tæt på skilsmisse
Familien Gadtoft var nået til den afgørende casting, da det gik op for dem, at hvis de skulle gå videre til det første program, så ville Victor faktisk befinde sig i Barcelona på studietur med sin gymnasieklasse på det tidspunkt, programmet skulle optages.
– Studieture er jo vigtige, så vi var nødt til at sige, at vi desværre ikke ville kunne være med. Man kan jo ikke kun være to eller have en gæst med i det første program, fortæller mor Marlene. Derfor var familien Gadtoft ærgerlige, da de havde erkendt, at de ikke ville kunne deltage i madkonkurrencen.
– Men så ringede DR og sagde, at hvis Victor ville, så ville de flyve ham hjem en dag tidligere, fordi de så gerne ville have vores familie med. Så det gjorde de så, forklarer Marlene begejstret om, hvordan familien alligevel kom med i ”Maddysten”. Hvilket endte med at blive en oplevelse, familien ikke ville have været foruden.
LÆS OGSÅ: Chokeret ‘Bagedyst’-dommer sexafpresset

Problemer igen

Men endnu et problem opstod. Den dato, hvor selve finalen skulle optages, hvor alle familierne samles, overlappede endnu engang med et kryds i Victors kalender.
– Jeg tænkte: ”Fuck, den dag kan jeg ikke være her, for jeg skal på skiferie.” Og jeg gør det til et kæmpe problem og skriver rundt, forklarer Victor, der lod storesøster Karen-Elisabeth skrive til DR, mens mor Marlene ringede til skibureauet.
– ”Ja, han skal så først afsted i næste uge”, sagde de. Jeg svarede: ”Øh nej, det skal han altså ikke, min søn er ikke idiot, han har ikke givet mig de forkerte datoer”, men det var han så, griner Marlene om problemet, der heldigvis løste sig selv, så familien Gadtoft kunne deltage i ‘Maddysten’ uden at bryde deres kontrakt med DR.
LÆS OGSÅ: ‘Bagedyst’-vinder afslører: Derfor ser man kun én af mine børn