Solveigs hårde udmelding: Måske er jeg for underlig

Det kom som et chok for de fleste, da Solveig pludselig stod i farezonen, selv er hun usikker på, hvorfor hun måtte i omsang mod Vilson.

Af Rikke Lynge - 20. marts 2021 kl. 08:55

Solveig Mølle Lindelof, 15, og Vilson Ferati, 23, blev fredag aften stemt i farezonen af ‘X Factor’-seerne, hvilket betød, at de skulle synge deres ‘Safe me song’. Efter dommernes stemmer blev det et farvel til Vilson. Solveig havde hele aftenen fået ros af dommerne, så det føltes som en rutschebanetur, da hun pludselig stod i fare, og hun var stadig rundt på gulvet, da HER&NU talte med hende efter showet.

– Måske er jeg for underlig. Der er måske nogen, der ikke helt forstår, hvorfor jeg skal klippe mig korthåret eller ikke helt forstår, hvorfor jeg skal have sådan nogle underlige bukser på, jeg ved det ikke. Det kan også bare være, at de ikke kunne lide sangen, fortæller Solveig usikkert efter oplevelsen.

LÆS OGSÅ: Oh Land efter massivt had: Jeg spørger mig selv, om det er jobbet værd

Solveig strålede på scenen med sine små perler i håret (Foto: Lasse Lagoni/ TV 2)

– Jeg tager det vel personligt, for det er ikke bare de sange, jeg synger, de smider ud, de smider mig ud. Da mit navn ikke blev råbt op, tænkte jeg, at folk så ikke kan lide mig. Jeg blev ret usikker, fortæller Solveig, der alligevel nød at synge sin ‘Safe me song’.

LÆS OGSÅ: TV 2-vært forsøgt voldtaget

Ikke den brede smag

Solveigs mentor Oh Land har svært ved at forstå, hvorfor Solveig endte i fare, men hun har alligevel et bud på det.

– Jeg synes da, det er vildt ærgerligt og ufortjent, at Solveig skulle stå i farezonen med det, hun leverede og har leveret indtil nu. Jeg ved ikke, hvad det er, som måske bare ikke har talt til den brede smag. Hun er jo ikke den brede smag i musikgenren. Hun er sin egen, og hun er skæv og finurlig, og det er det, som gør hende fantastisk, fortælle Oh Land til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Ikke set på tv: Konflikten endte helt anderledes

Der er benhård konkurrence mellem dommerne, når de sidder i stolen (Foto: Lasse Lagoni/TV 2)

At Solveig fredag aften fik masser af ros af dommerne, mener Nanna ikke kan bruge i en vurdering af, hvem der går videre.

– Nogle gange får en deltager også kritik, fordi de netop har været så gode, at de er farlige. Så man kan ikke altid helt stole på det, der bliver sagt, slår hun fast.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-dommer chokerer: Jeg er ikke med for at vinde