Få måneder efter fødsel: 'Paradise'-babe gravid igen

Der er babylykke hjemme hos paradisoen, der blev gravid blot tre måneder efter sin første fødsel.

Af Jonas Sand - 31. august 2017 kl. 12:08

Tidligere i år blev to til tre hjemme hos ‘Paradise Hotel’-deltageren Kimie Maria Kristensen og kæresten Lasse, da sønnen Mika kom til verden. Men det antal får familien ikke lov til at være ret længe.
LÆS OGSÅ: Paradiso er blevet mor: Derfor hedder han Mika
Kimie har nemlig gemt på en sød hemmelighed i den senest tid, og i starten af det nye år bliver parret forældre igen. Det afslører den tidligere ‘Paradise Hotel’-deltager på Facebook, hvor hun fortæller, at hun har termin den 16. februar næste år – præcis et år efter Mikas fødselsdato.
– Hjemme hos os sker der noget stort. Til februar næste år skal Mika nemlig være storebror, lyder det fra den lykkelige paradiso.
LÆS OGSÅ: Geggo dropper drømmebryllup
Vi håber, at graviditeten denne gang er nemmere for Kimie, der havde det hårdt, da hun ventede sønnen Mika.
– Jeg har kæmpet med meget opkast de første 12 uger, og jeg kunne sagtens kaste op omkring 20 gange om dagen. Jeg startede også med at tabe mig, så det har været tæt på indlæggelse, fordi jeg absolut intet har kunnet holde i mig.
Det har virkelig taget hårdt på mig, og jeg kæmper stadigvæk med kvalme og opkast døgnet rundt – dog ikke på samme niveau som i begyndelsen, så jeg er ved godt mod, fortalte hun dengang til Realityportalen.dk.
Realityportalen.dk har forsøgt at få en kommentar fra Kimie til den glædelige nyhed, men det har endnu ikke været muligt.
LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso dømt for bedrageri
LÆS OGSÅ: Und mor afslører: Aborterede efter slag i maven

LÆS OGSÅ: Paradiso skal være mor: Jeg kæmper med opkast
Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.