Lyttede til løverne: De ændrede mit syn på mig selv og min forretning

Ingen ønskede at investere i Wally vægten i torsdagens afsnit af ‘Løvens hule’, men det har bestemt ikke stået stille med salget siden optagelserne.

Af Lotte Knudsen - 3. marts 2022 kl. 20:59

48-årige Thomas Ludvigsen gik torsdag aften ind foran løverne i ‘Løvens hule’ og præsenterede Wally køkkenvægt. En gammel klassisk køkkenvægt der er blevet opgraderet med et digitalt display og en tilhørende app.

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Hjalmer fortæller om sin karriere og sit kærlighedsliv på den røde løber til Zulu Awards 2022….

LÆS OGSÅ: Janni og Karsten Ree forfulgt af uheld: Til skade i lufthavnen

Løverne var vilde med produktet, men der kom ingen bud på bordet. Thomas gik dog ikke tomhændet fra hulen. Han fik en masse gode råd med på vejen, som han efterfølgende har valgt at lytte til.

– Jeg har været ude og lave noget kold Kanvas, som jeg fik besked på af løverne. Det er gået rigtigt godt. De fleste butikker har taget godt i mod mit produkt. Jeg ligger i H.W.Larsen, Jes Pors i Aarhus og flere Kop&Kande, forklarer produktskaberen.

LÆS OGSÅ: Irina Olsen i tårer: De værste nyheder at vågne op til

Inden Thomas gik ind foran løverne, havde han aldrig forstillet sig, at han skulle beskæftige mig med salg.

– Jesper Buch pointerede, at jeg ville være den bedste til at sælge Wally vægten, da det er mit hjertebarn. Den pointe havde han jo ret i. Det var dog  grænseoverskridende for mig at skulle ud og sælge mit produkt, og jeg var lidt skeptisk i starten, men det er faktisk gået over al forventning, forklarer Thomas, som i dag er meget mere selvsikker, når det kommer til salg.

– Jeg synes faktisk, at det er rigtigt sjovt at sælge. Så løverne har klart ændret mit syn på salg og på mig selv som sælger, slutter iværksætteren.

LÆS OGSÅ: Blachman forudså Lasses pladekontrakt: Derfor skulle han ikke med til live